Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе кажете како се маркираат фудбалери,како до подобар тренинг и фитнес?
Посети го линкот со линкот назад го постирав од conqueror прочитај има таму само не пред секој меч туку прицкаш tactics и одбираш горе opposition instruction. Кога ќе стигнам дома ќе ти пратам принт скрин.

Иначе ако излезе 16.3 супер има една тактика да ја пробам :)[DOUBLEPOST=1457643345][/DOUBLEPOST]
Излезе и финалниот крак за 16.3 од mkdev ќе го пратам по пп на првиот после вие препраќајте си го,за инфо при инсталација прочитајте си го final.info документот.
Праќај ако веќе не си пратил :)[DOUBLEPOST=1457656734][/DOUBLEPOST]Иначе ја има цела 16.3 верзија на mkdev.info само треб да се регистрирате на тој сајтот каде што го има линкот :) одете на сајтот на mkdev ќе на најдите сигурно да не ставам линкови тука освен ако ми дозволат и слики ќе ставам :).

П.С. МОРА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ на тој сајтот каде ја има цела верзија бидејќи ако не се регистрирате неможи да спуштите фајлови поголеми од 1.200 MB а играта е 1.600[DOUBLEPOST=1457662580][/DOUBLEPOST]Крашова кога ја лодира базата на податоци кај мене :([DOUBLEPOST=1457662890][/DOUBLEPOST]Ако ви крашова само преку - fmFINAL.exe :)

Последно уредено:
Креирање нова игра само преку fmmasking, а отварање на сејвот преку fmfinal2
Create save with Fmmasking.exe,quit the game,launch with final2,load the save you created with masking.Enjoy and thanks to mkdev!
ag.gif

Креирање нова игра само преку fmmasking, а отварање на сејвот преку fmfinal2
Create save with Fmmasking.exe,quit the game,launch with final2,load the save you created with masking.Enjoy and thanks to mkdev!
ag.gif
Леле ко за у НАСА да аплицираш је*оте

Леле ко за у НАСА да аплицираш је*оте
Јас без атрибут маскинг играм и само fmFINAL си го стартувам ј се е во ред. Да не се пензионораат прам сејв пред мај 20 и тое ма да освен тогаш коа Маркизио, Киелини и Манџу се пензионираја немаше во наредните 4-5 сезони, Роналдо до 35 играше. Спуштетеја цела верзија 16.3 преку торентот на странта па спуштете го кракот и копирајте го во фолдерот.

Го зедов Депортиво, почнав дирек сезоната не купив ни еден играч, играв со Conqueror тактиката. Као демек 17/14ти ќе завршев, отидов на одмор до Јуни да видам како ќе истера бидејќи нов tweak напрај и без player man marking ете ги резултатите :)

1031739d1457737897-conqueror-cvetkovski-danny_-home.png

Ја инсталирав оваа 16.3 верзија и ми се појави finance bug да му ебам мајката.
Не може трансфери да се праат, ми вика немаш пари а глеам и сите трансфери пропаѓаат поради ова.

Пу да ти ебам играта мртва да ти ебам.

FsrI77H.jpg

Дефинитивно најдобра утакмица на ФМ16. Како се редеа шансиве во второ полувреме :vozbud::vozbud:

Успеав за три сезони да го унапредам Портсмут во Премиер лигата. Подоцна и комплетна тема.

Ја инсталирав оваа 16.3 верзија и ми се појави finance bug да му ебам мајката.
Не може трансфери да се праат, ми вика немаш пари а глеам и сите трансфери пропаѓаат поради ова.

Пу да ти ебам играта мртва да ти ебам.
Ова го средив ама ми се јави друг баг. Исто со трансферите. Тоа enquri не функционира и коа преговараш со тим за играч мора одма да се договориш со suggest пошто ако испратиш формална понуда и да чекаш одговор никад нема да дочекаш.

Функционира ама ако не вратат инфо откажи го и прати по 2 пат :D
Ова го средив ама ми се јави друг баг. Исто со трансферите. Тоа enquri не функционира и коа преговараш со тим за играч мора одма да се договориш со suggest пошто ако испратиш формална понуда и да чекаш одговор никад нема да дочекаш.
[DOUBLEPOST=1458073686][/DOUBLEPOST]P.S Leigh Griffiths пак го има и дава голој ко будала :)

Dobro be drugarcinja, znam deka isturate i najbolji u svet ste menagjeri, ama moze li barem u kratki crti na nas neukite da ni se kaze od kade da se simne igricevo bez zaebancii. Se nekoj kresnuvanja ili ova ona, vamte tamte ili se penzioniraat ili ne mozes da kupuvas... Aj malce support i help!

Dobro be drugarcinja, znam deka isturate i najbolji u svet ste menagjeri, ama moze li barem u kratki crti na nas neukite da ni se kaze od kade da se simne igricevo bez zaebancii. Se nekoj kresnuvanja ili ova ona, vamte tamte ili se penzioniraat ili ne mozes da kupuvas... Aj malce support i help!
pa ete pisi mu na toj bilderot od tuka ke ti dade po PP i ke ti objasni sto kako, inace jebiga bagovi ima ali so posledniov apdejt kolku tolku se sredeni, jedino za kupuvanjeto da imas eventualno nekoja frka, ali ja samo za dvajca trgnav na start, pavon i peruci od boka, i ne mi vratija na ponuda, pa pavon u januari go zemav, ali u januari vrakaa, a Zivkovic bez problem go kupiv.

pa ete pisi mu na toj bilderot od tuka ke ti dade po PP i ke ti objasni sto kako, inace jebiga bagovi ima ali so posledniov apdejt kolku tolku se sredeni, jedino za kupuvanjeto da imas eventualno nekoja frka, ali ja samo za dvajca trgnav na start, pavon i peruci od boka, i ne mi vratija na ponuda, pa pavon u januari go zemav, ali u januari vrakaa, a Zivkovic bez problem go kupiv.

Почекајте уште малку mkdev да го среди проблемот со трансферите за да може да се игра играта без грешка, вака има голем проблем со трансферите и е неигрива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom