Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене бенитез ги зема ливерпул после 2-3 сезона и одма освои лига шампиони и тоа против пак милан само сеа беше 2-0 ( бентеке 2 гола :) )

Кај мене бенитез ги зема ливерпул после 2-3 сезона и одма освои лига шампиони и тоа против пак милан само сеа беше 2-0 ( бентеке 2 гола :) )
Барем нормална е циркулацијата на менаџери кај тебе. Кај мене Мојс е на Ливерпул, Жозе замина во Јунајтед а Ван Гал во Челзи :pos: после се пензионираше Ван Гал па Мурињо го избркаа од Јунајтед и пак отиде во Челзи и пак го избркаа, Пеп отиде во Јунајтед освои ЛШ и го избркаа и сега е мислам на Евертон менаџер :pos:

Барем нормална е циркулацијата на менаџери кај тебе. Кај мене Мојс е на Ливерпул, Жозе замина во Јунајтед а Ван Гал во Челзи :pos: после се пензионираше Ван Гал па Мурињо го избркаа од Јунајтед и пак отиде во Челзи и пак го избркаа, Пеп отиде во Јунајтед освои ЛШ и го избркаа и сега е мислам на Евертон менаџер :pos:

Жозе кај мене заврши во Арсенал од сите места што очекувам во Арсенал заврши и ко што гледам редовно келнеров го плеска со по 2-3 гола по утакмица :)

Кај мене Бенитез е селектор на Шпанија, шта речи :D

Кај мене најакото е Мојс во Барса, па отказ јади после 6-7 месеци и замена Манчини :pos:

Само мене ми прави проблеми фм 2016 од замунда или не сум сам? Може некој да ми прати линк да ја спуштам? Фала однапред.

Ви го препорачувам Gonçalo Guedes од Бенфика...Братов прераснува во калибар од Роналдо. На 20 години досега 35 гола има дадено сезонава, а остануваат уште 2-3 натпревари од сезонава.

Кој е пасвордот на фајлов од мкдев за најновиот пач да го отпакувам?

зашто би го играл последниов пач кога АИ-то не праи трансфери, боље терај си на претходниот пач.

izgleda deka ne sum bil samo jas na koj mu ide mnogu tesko fm 16.od zumunda ja simnav i nema problemi za sega za uklucuvanje ali ne sum siguren sto e so nivoto na tesko u igrava.:(

зашто би го играл последниов пач кога АИ-то не праи трансфери, боље терај си на претходниот пач.
Кај мене после 5 сезони Јувентус напрај рандом трансфер плати 50м за играч O.o

http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-16-tactics/357411-wrath.html

TFF со нова тактика :)

1040776d1459977742-wrath-feyenoord_-senior-matches.png

после трите порази ја пробав :) без трансфери без ништо.

Како ти е интересно да ја играш коа не праат трансфери останатите тимови? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom