Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Страшно нешто е ова. Влегувам со Портсмут во Премиер лига се борев за опстанок и завршив 12ти и веќе втората сезона сега ми е кошмар не можам да ги уиграм, грешки во одбрана, голови примам ко од шала и покрај тоа што Донурама ми е прв голман..... Никако да пркнам и после 11 кола имам само 11 бодови.

Attachments

• Screenshot_233.jpg
    Screenshot_233.jpg
    191,5 KB · Прегледи: 32
Абе ај кој кур ќе ти ебам багот шугав, играч не можам да купам. Сеа сите тимови така ми викаат, not prepared to answer imeddiatleruwaryay да ти ебам играта мртва.

Moze da se kupi igrac, ja kupuem bez problem samo nikad nema da zemes ako koga nudis, oni ti dadat nov predlog ali istiot e zamrznat, da ne mozes da pregovaras pa ili da prifatis ili da odbies. Ako ja prifatis taa nivna ponuda sto treba da ja platis, nema nikad da dobies odgovor, ednostavno cancel transfer ke napravis pa pak posle den dva ke ponudis ista takva ponuda ko onaa sto ti ja zamrznale oni, ili nekoja priblizno na istata, pa ako prifatat ili pak ti dadat nov predlog, ali ne e zamrznat, prakaj ponuda i toa e toa.

so drugi zborovi, ne mora da se ceka fix za poslednava verzija, nisto strasno ne e ova.

Moze da se kupi igrac, ja kupuem bez problem samo nikad nema da zemes ako koga nudis, oni ti dadat nov predlog ali istiot e zamrznat, da ne mozes da pregovaras pa ili da prifatis ili da odbies. Ako ja prifatis taa nivna ponuda sto treba da ja platis, nema nikad da dobies odgovor, ednostavno cancel transfer ke napravis pa pak posle den dva ke ponudis ista takva ponuda ko onaa sto ti ja zamrznale oni, ili nekoja priblizno na istata, pa ako prifatat ili pak ti dadat nov predlog, ali ne e zamrznat, prakaj ponuda i toa e toa.

so drugi zborovi, ne mora da se ceka fix za poslednava verzija, nisto strasno ne e ova.
Не е страшно тоа што компјутерот не прави трансфери...може да зема само позајмени или слободни играчи.

Не е страшно тоа што компјутерот не прави трансфери...може да зема само позајмени или слободни играчи.
ej neam primeteno toa, deka i drugive ne praat transferi.
sranje e ova tacno, ali ne ja ni igrav mnogu, taka da zatoa i ne primetiv.

Да бе, ми скрши филм ова што не купуваат ни другите тимови. Една сезона изиграв со Тотенхем и не приметив да му ебам матер :D
А мене ми стигаат понуди за мои играчи :cautious:

Не е интересно вака ама ај ќе играм што кур, сеа на почеток на 2ра сезона ме зема Барса откако предтоа у првата сезона со Тотенхем освоив Премиер лига, Карлинг куп и Лига Европа. Сеа терор ќе вршам со Барса :D

Кај мене гледам Јуве купуваат O.o а баш го следам Јувентус пошто као демек тој ми е клубот каде шт осакам да завршам и ќе го рачунам save-от како успех. :)[DOUBLEPOST=1458563633][/DOUBLEPOST]
Страшно нешто е ова. Влегувам со Портсмут во Премиер лига се борев за опстанок и завршив 12ти и веќе втората сезона сега ми е кошмар не можам да ги уиграм, грешки во одбрана, голови примам ко од шала и покрај тоа што Донурама ми е прв голман..... Никако да пркнам и после 11 кола имам само 11 бодови.
Сакаш да ти пратам тактика :) ?[DOUBLEPOST=1458595906][/DOUBLEPOST]
308w6qx.png

Последно уредено:
Кај мене гледам Јуве купуваат o_O а баш го следам Јувентус пошто као демек тој ми е клубот каде шт осакам да завршам и ќе го рачунам save-от како успех. :)[DOUBLEPOST=1458563633][/DOUBLEPOST]
Сакаш да ти пратам тактика :) ?[DOUBLEPOST=1458595906][/DOUBLEPOST]
308w6qx.png

не играш со последнио 16.3 апдејт зашто еве ти официјална информација и од типчето единствено што ја кракува 16 mkdev оти пробува да најде решение за трансферите помеѓу АI

Attachments

• asdasd.jpg
    asdasd.jpg
    42,7 KB · Прегледи: 17
не играш со последнио 16.3 апдејт зашто еве ти официјална информација и од типчето единствено што ја кракува 16 mkdev оти пробува да најде решение за трансферите помеѓу АI
Е како не играм кога играм :)

153sjkz.png

туку гледај бе 0 fee не видов o_O Добро битно ми купуваат играчи :D Јоветич (Сасуоло) и Бони ( Интер) ми ги платија вкупно 50м и ете ги си играт редовно...

Последно уредено:
ima li nekoe info do kade se so asalen crack, edna rabota sredina, drug problem imaat, neznam sto e pojezivo, t.e. znam, transferive, ova so penziive manje vise, iritirase ali pa vaka posle 3-4 sezoni ne vredi da igras koga ovie ke imaat ckartni timovi a ti ebenje od tim.

Ја со Барса поместив граници на фудбал, у лига титулата обезбедена уште у Март, 38 кола, 35 победи, 1 нерешена со Бетис :icon_lol: и 2 порази од Виљареал и Гетафе. :D
Гол разлика +120. :cool:
Сеа ме чека финале лига шаНпијона со Леверкузен и давам оставка.

Не е интересно вака со трансфериве али јеби га, нема шо да се праи доека не искочи асален краГ.

си почнав со Манчестер Јунајтед 4 сезона по ред еден ебан трофеј не освоив управава абер нема отказ да ми даде ама затоа секој трансфер период имам 200 милки за трошење . Депај и Мартиал ми се ѕверови затоа се друго испродадов .

Кај мене дека никој не прави трансфери, глеам така Парма се тегавеле со ист тим од нискиве дивизии стигнале после 4-5 години у прва лига, и уште го имаа тимот од 4та лига од која и почнале, или трета, поим неам, глеам табела 29то коло, Парма 2 бода имаат ... :pos:, е да ви ебам мајката.

После само една сезона водејќи ги Манчестер Сити односно Јунајтед Гвардиола и Мурињо попија откази.
Бенитез освои титула со Арсенал. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom