Да ти пуштам скриншот за колку пари се земени тие играчи за разлика од Реаловите на Мурињо ?Ultra Boy
Како не е, кога си сменил цел тим?
Во која сезона освои ФА Куп и се пласираше во ЛШ со трето место? Прва?Еј топ брани кај мене тер Штеген, го зедов замена за Хауард
Аплицирам за селектор на Шпанија, го одбраа Гвардиола. Ок, аплицирам за Англија, ми се изнасмеаа и ај тоа па го земаа Виљаш Буљаш -.- Сеа на св. Никад ќе ги добијат Родвел, Бејнс, Јагјелка и Баркли Освоив ФА Куп и се пласирав во ЛШ со 3 место, не можеш ододма да се бориш со тимовите од Манчестер. Тоа за Роман беше доволно да ми понуди работа, Бернштајн сељакот од ФА ми се смееше. Море, санава ганава.....
Аха сигурно, прва :р првата сезона имаат негде 14 фудбалери се на се од кои еден е Саха наш стаклениот седмо место бев првата сезона. Втората дојдов до фа купот кој ми беше приоритет и пак бев седмо во лигата. Третава сезона со саглам трансфери, колку што се може со дваесет милиони и нешто што се нашло, дојдов до трето. Заглавени се во долгови, затоа ми беше.предизвик тимов. Ќе постирам скриншоти утреВо која сезона освои ФА Куп и се пласираше во ЛШ со трето место? Прва?
пффффффффф..... јас освоив се што можеше со тотенхем во 3та сезона а пред тоа куповите стално ги мачкав +еднаш финале лига европа и 1/4 финале лига на шампиони, аплицирам за селектор на македонија ми се изнасмеаа дека немам искуство и зедоа некој регенЕј топ брани кај мене тер Штеген, го зедов замена за Хауард
Аплицирам за селектор на Шпанија, го одбраа Гвардиола. Ок, аплицирам за Англија, ми се изнасмеаа и ај тоа па го земаа Виљаш Буљаш -.- Сеа на св. Никад ќе ги добијат Родвел, Бејнс, Јагјелка и Баркли Освоив ФА Куп и се пласирав во ЛШ со 3 место, не можеш ододма да се бориш со тимовите од Манчестер. Тоа за Роман беше доволно да ми понуди работа, Бернштајн сељакот од ФА ми се смееше. Море, санава ганава.....
Претпоставував, ама ај си викам ти си една од old school football managers.Аха сигурно, прва :р првата сезона имаат негде 14 фудбалери се на се од кои еден е Саха наш стаклениот седмо место бев првата сезона. Втората дојдов до фа купот кој ми беше приоритет и пак бев седмо во лигата. Третава сезона со саглам трансфери, колку што се може со дваесет милиони и нешто што се нашло, дојдов до трето. Заглавени се во долгови, затоа ми беше.предизвик тимов. Ќе постирам скриншоти утре