Football Manager 2012 - Општа дискусија

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

Нaследникот на Меси. :) И во Јувентус и во Аргентина ми гази дечкото.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Колку да видите дека не е се во парите :icon_lol:
Полуфинале ЛШ против Реал,првата несреќно изгубив со 1-0,ми дадоа гол во 93 минута,a и повеќе од 70 минути играв со минус играч,Поли добри директен црвен.
Ама затоа на Меаца...

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Моментално играм со Билбао.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ultra Boy
Како не е, кога си сменил цел тим?:icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еј топ брани кај мене тер Штеген, го зедов замена за Хауард :)
Аплицирам за селектор на Шпанија, го одбраа Гвардиола. Ок, аплицирам за Англија, ми се изнасмеаа :mad: и ај тоа па го земаа Виљаш Буљаш -.- Сеа на св. Никад ќе ги добијат Родвел, Бејнс, Јагјелка и Баркли :D Освоив ФА Куп и се пласирав во ЛШ со 3 место, не можеш ододма да се бориш со тимовите од Манчестер. Тоа за Роман беше доволно да ми понуди работа, Бернштајн сељакот од ФА ми се смееше. Море, санава ганава.....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
За другите не знам, ама Јоветиќ сигурно не си го земал ефтино.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па да бидам искрено,платив добра пара за Јоветиќ,го земав 23 милиони евра,ама се исплатеше,постигна 25 гола и го реши финалето против Јунајтед.
Сега,на почеток на новава сезона вреди 35 милиони евра и веќе Сити се интересира за него...како и за пола состав што го имам :eek:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 18:43 ---
Па да бидам искрено,платив добра пара за Јоветиќ,го земав 23 милиони евра,ама се исплатеше,постигна 25 гола и го реши финалето против Јунајтед.
Сега,на почеток на новава сезона вреди 35 милиони евра и веќе Сити се интересира за него...како и за пола состав што го имам :eek:

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Ке може ли некој да ми даде линк да ја симнам македонската лига сакам да почнам да ја играм, и да ми каже каде треба да го ставам фолдерот? Фалаа :love:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 18:58 ---
Ке може ли некој да ми даде линк да ја симнам македонската лига сакам да почнам да ја играм, и да ми каже каде треба да го ставам фолдерот? Фалаа :love:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 18:59 ---

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Аплицирам за селектор на Шпанија, го одбраа Гвардиола. Ок, аплицирам за Англија, ми се изнасмеаа :mad: и ај тоа па го земаа Виљаш Буљаш -.- Сеа на св. Никад ќе ги добијат Родвел, Бејнс, Јагјелка и Баркли :D Освоив ФА Куп и се пласирав во ЛШ со 3 место, не можеш ододма да се бориш со тимовите од Манчестер. Тоа за Роман беше доволно да ми понуди работа, Бернштајн сељакот од ФА ми се смееше. Море, санава ганава.....
Во која сезона освои ФА Куп и се пласираше во ЛШ со трето место? Прва? :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во која сезона освои ФА Куп и се пласираше во ЛШ со трето место? Прва? :)
Аха сигурно, прва :р првата сезона имаат негде 14 фудбалери се на се од кои еден е Саха наш стаклениот :D седмо место бев првата сезона. Втората дојдов до фа купот кој ми беше приоритет и пак бев седмо во лигата. Третава сезона со саглам трансфери, колку што се може со дваесет милиони и нешто што се нашло, дојдов до трето. Заглавени се во долгови, затоа ми беше.предизвик тимов. Ќе постирам скриншоти утре :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
пффффффффф..... јас освоив се што можеше со тотенхем во 3та сезона а пред тоа куповите стално ги мачкав +еднаш финале лига европа и 1/4 финале лига на шампиони, аплицирам за селектор на македонија ми се изнасмеаа дека немам искуство и зедоа некој реген :pos:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Аха сигурно, прва :р првата сезона имаат негде 14 фудбалери се на се од кои еден е Саха наш стаклениот :D седмо место бев првата сезона. Втората дојдов до фа купот кој ми беше приоритет и пак бев седмо во лигата. Третава сезона со саглам трансфери, колку што се може со дваесет милиони и нешто што се нашло, дојдов до трето. Заглавени се во долгови, затоа ми беше.предизвик тимов. Ќе постирам скриншоти утре :)
Претпоставував, ама ај си викам ти си една од old school football managers. :P

Јас пак играм со Астон Вила, интересен ми е фактот што имаат ист број на титули во ПЛ и ЛШ колку што имал Манчестер Јунајтед кога го презел Фергусон. :D
Првата сезона завршив 7-мо место и освоив Лига Куп, во финале го победив Јунајтед 3:2 со гол од пенал на Колинс во 107 минута. :D Трансфери за првата сезона ми беа само Бадељ за 5 милиони, Думбија за 20 и Саного на позајмица. Африканецов првата сезона се повреди неколку пати плус беше во Јануари на Африканкиот Куп, во втората сезона пак има куп и пак ми го нема цел месец. :О
Играчите ги земам на рати зашто цел ми е да освојам ПЛ во трета сезона и после не верувам дека ќе продолжам да играм.

За втората сезона земав многу играчи for free, Чигарини ми се покажа полн погодок, Кандрева исто, Мунтари не е лош ама ми се повреди на 2 пати и паузираше долго, за голман го зедов Асењо исто за џабе и ги купив Вокер, Стринич (лев бек од Днипро ама ѕверски се покажа) Кабаје и Руиз. Во Јануари го купив и Шоукрос, одбраната ми беше слаба, Дан го стигаат годините. Имав неколку харт-брејк утакмици, 3:3 со Манчестер дома, победи против Тотенхем 4:1, Арсенал 2:0, Челзи 1:0, сите на гости... во Лига Европа прво место во група со Дортмунд и ПСВ.
На 15 кола до крај сум 4-то место, исто бодови со Јунајтед на 3-то и на Арсенал му бегам 9 поени. Ќе постирам ЅЅ на крај на сезона, имаше некои интересни моменти. :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.291
Поени од реакции
5.568
Дајте тренинг за млади и за стариве..понов сум во овие води :D мислам дека е до тренингот затоа што кога ке ги земам првите натпревари победувам и со по 4-0,5-2 а понатаму после месец дена месец и пол кога ке почне лигата губам како грк :/

Kajgana Shop

На врв Bottom