Football Manager 2012 - Општа дискусија

Г

Гучи

Гостин
btw Исла е добар на менаџерот,вреди да се земе?
Мајкон има веќе 32 години,Сити ми го бара за 20 милиони,размислувам да ја прифатам понудата,ама ми треба и решение за неговото место.
Добредојдени се предлози :)
Кајл Вокер од Тотенхем (y)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Борусија беше ослабена,се наоѓаше на средина на табела,а Кагава беше unhappy и бараше да се пресели во поголем клуб.
Цената му беше околу 10 милиони,им понудив на Борусија 15 милиони и прифатија.
Не очекував да прифатат одма.
--- надополнето: 14 мај 2012 во 19:34 ---
btw Исла е добар на менаџерот,вреди да се земе?
Мајкон има веќе 32 години,Сити ми го бара за 20 милиони,размислувам да ја прифатам понудата,ама ми треба и решение за неговото место.
Добредојдени се предлози :)
Врс/шаљко е еден од најдобрите бекови на играта, а како што спомна Гучи и Вокер е доста добар.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кајл Вокер од Тотенхем (y)
На скаутиве мои пак не им се допаѓал Вокер,инаку моментално игра за Астон Вила...
Додека Вршаљко ми е на пик од почеток на сезона,ама игра во Челзи и ќе бараат најверојатно добра пара...
Да си го земам Исла ? :icon_mrgr:

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
На скаутиве мои пак не им се допаѓал Вокер,инаку моментално игра за Астон Вила...
Додека Вршаљко ми е на пик од почеток на сезона,ама игра во Челзи и ќе бараат најверојатно добра пара...
Не го зимај не ми се свиѓа како коментаторот го изговара неговото име :confused:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Монтоја од Барса се развива во многу добар бек!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Земи го Вокер, и во мојот сејф буѓосуваше у таков некој клуб ама за репрезентација беше одличен :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Земи го Вокер, и во мојот сејф буѓосуваше у таков некој клуб ама за репрезентација беше одличен :)
Готово средив,земав еден hot prospect играч од Бразил,се интересираа за него Сити,Реал и Барса ама кај мене сакаше да дојде.
Уште Мајкон да прифати некоја понуда од пола Европа и раат да бидам :)

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Ради BsoD го изгубив сејвот шо ми беше со Зулте Варегем ( Бегијска прва лига - таму игра Ацика Трајковски овој нашиов, ради него и почнав со нив да играм ) и ептен ми е криво оти со 0 за трансфери и 56к евра за плати направив тим кој можеше да прегази се и сешто.
Планирам да почнувам од ново со Свонси или QPR, дали има некој што ги играл овие тимови и може да ми ги напише нивните недостатоци во FM2012 ?

N

Nicky Santoro

Гостин
дај кажи што формација играш? и јас со интер играм...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
дај кажи што формација играш? и јас со интер играм...
Оваа сезона,инаку трета со Интер ги фурам тактиките на Мурињо,тата мата тактики за во Италија и Европа,одлично се покажуваат.
Ако сакаш да ти ги пратам,пиши ми порака.
Како трета тактика ја користам 4-2-3-1 мислам дека Ајаксова тактика е,и оваа добро се покажа во Европа претходната сезона.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Добро бе искочи каракната верзија на последниот пач со зимските трансфери?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја колку што знам уште нема апдејт погоре од 1.0.4 :(

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Врсаљко........

Kajgana Shop

На врв Bottom