Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Дајте тренинг за млади и за стариве..понов сум во овие води :D мислам дека е до тренингот затоа што кога ке ги земам првите натпревари победувам и со по 4-0,5-2 а понатаму после месец дена месец и пол кога ке почне лигата губам како грк :/
До тактиката тие :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како мислиш до тактиката ? Нели со тек на времето се повеќе ја воигруваат тактиката ?
Ама зависи и какви играчи имаш и каква тактика им форсираш. Не можеш на копачи да им форсираш креативност во играта. Не можеш на некој вол со стамина 20 и креативити 9 да му ставиш да е плејмејкер.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.291
Поени од реакции
5.568
Ама зависи и какви играчи имаш и каква тактика им форсираш. Не можеш на копачи да им форсираш креативност во играта. Не можеш на некој вол со стамина 20 и креативити 9 да му ставиш да е плејмејкер.
Абе тоа го знам..ги гледам според тоа кој на која позиција колку креативност за плејмејкери кој финишинг за напаѓачи,брзина тоа е се океј сите со добар морал а пак слабо играат :/

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ни да кажеш со кој тим играш, ни да покажеш тактика, не знам како сакаш некој да ти помогне.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе тоа го знам..ги гледам според тоа кој на која позиција колку креативност за плејмејкери кој финишинг за напаѓачи,брзина тоа е се океј сите со добар морал а пак слабо играат :/
Пиши со кој тим играш,во право е Џену,не можеш на Портсмут да им ставиш формација 4-2-3-1 и цело време да играат напаѓачки и да прават шанси.
Пиши со кој играш и кој играчи ги имаш во тимот

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Ај дајте ми линк по пп за некој добар скин и да ми кажете како да го ставам! :D
Иначе по 2-3 месеци пак почнав да ја играм и си продолжив со Сандерленд ќе ви покажам после и подетално!

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.291
Поени од реакции
5.568
Пиши со кој тим играш,во право е Џену,не можеш на Портсмут да им ставиш формација 4-2-3-1 и цело време да играат напаѓачки и да прават шанси.
Пиши со кој играш и кој играчи ги имаш во тимот
Играм со Работнички прва сезона..а за тактика принт скрин како да правам ? :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
3та сезона завршена со Сандерледн а воедно и последна.. САФ се пензионираше а мене ми понудија договор шо неможев да го одбијам! Со Сандерленд последната сезона освоив све што можеше да се освои. Премиер лига, Фа Куп, Лига Куп и Лига на шампиони!
табела од последната сезона! имав предност од 10 бода 3 кола пред крај и играв со втор состав првиот си го чував за финале ЛШ пошо играв против реал кое на крај успев да го довијам со 2-1! а Полувреме губев 0-1!

А добитниот состав е овој!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас олку играчи да ставам на платен список на Евертон џелати ќе ме бркаат :ROFLMAO:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
јас цела сезона сум во минус по 35 мил ама на крај на сеозна го враќам на загуба од 5 мил :D
Како си задоволен од Гаитан?

Kajgana Shop

На врв Bottom