Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Како си задоволен од Гаитан?
Презадоволен. Последната сезона даде над 20 гола во сите конкуренции и имаше над 15 асистенции! Во ЛШ ми беше најдобар стрелец со 7 гола! Му се гледа и по рејтингот 7.47.. Сеа пробувам да го земам во Манчестер ама не ми го даваат! Така да земав друг место него Гастон Рамирез ќе видиме како ќе се покаже.. добри оценки има.

Иначе и друго ново ставан и селектор на Англија :D

И Ај ако сакаш да ми пратиш по ПП ако користиш некој скин ми здосади овој!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
IcoNic не користам јас скинови, овој дефалтниот, црниот го користам, арен ми е :) Друштвово нека ти прати некој :)

П.С.
Capture.PNG

Unbeliiiiiieveable :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.298
Поени од реакции
5.588
Еве слики да не викате по мене сум барал помош а слики немало еве играм со Работнички,прва сезона
P.S Ме чуди зошто последните натпревари ги губам..иако на почетокот имав победи од по 5-0 :)

Attachments

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Ај и јас да почнам да пишувам за мојов менаџер.Како и секогаш го одбрав Челзи (навивачки :) ). Сега почнав 3та сезона.
Не ми текнува што направив првата мислам ништо не освоив :(. Во втората ЕПЛ и Карлинг.
Се изнакупив ептен играчи а старциве уште се во клубот. Не ми се даваат за џабе а башка и имаат некаква улога.
Сега завршија Ква. за ЕП. Белгија во група со нас завршија претпоследни а Мак. беше пред нив :pos:.
Го отпуштија тренерот и јас аплицирав. Беа почестени од апликацијата и одма ме примија.
Уште немам ни еден меч со нив одиграно ама предизвик ми се.
Лукаку,Верминатор,Хазард...интересно ќе биде :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај и јас да почнам да пишувам за мојов менаџер.Како и секогаш го одбрав Челзи (навивачки :) ). Сега почнав 3та сезона.
Не ми текнува што направив првата мислам ништо не освоив :(. Во втората ЕПЛ и Карлинг.
Се изнакупив ептен играчи а старциве уште се во клубот. Не ми се даваат за џабе а башка и имаат некаква улога.
Сега завршија Ква. за ЕП. Белгија во група со нас завршија претпоследни а Мак. беше пред нив :pos:.
Го отпуштија тренерот и јас аплицирав. Беа почестени од апликацијата и одма ме примија.
Уште немам ни еден меч со нив одиграно ама предизвик ми се.
Лукаку,Верминатор,Хазард...интересно ќе биде :D
Белгија има најсилна репрезентација на играва, увек се у некои полуфиналиња, финалиња на ЕП/СП :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Белгија има најсилна репрезентација на играва, увек се у некои полуфиналиња, финалиња на ЕП/СП :)
Е па изгледа мене ме чекале да стигнат до некое првенство :D

H

HeyBabuRiBA

Гостин
Да не знај некој оти ко ќе прицнам continue или start game ми се гасни играта ? :place:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не знај некој оти ко ќе прицнам continue или start game ми се гасни играта ? :place:
Кажи нешто повеќе, каков Виндоус имаш, што порака ти дава кога ќе се угаси, од каде ја симна играта, кој пач.. Откај да знаеме вака

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Торес и Стариџ ми се опасен тандем.
Торес просек гол на натпревар. Преку 4 хет-трика има дадено а само што почнав Декември. 12 гола во прв дел на ЛШ.
Стариџ асистира како луд. Го играм најдесно во нападот што дури и не му е природна позиција а Торес го играм во комбинација со друг напаѓач сами најнапред.И сите се концентрираат на двајцава кога оп Стариџ сам :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.298
Поени од реакции
5.588
Ни да кажеш со кој тим играш, ни да покажеш тактика, не знам како сакаш некој да ти помогне.
Eве слики иако имаше и погоре пишано и ставено слики не ми одговори никој...ајде кажи каде грешам и некои препораки давај

Attachments

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
Eве слики иако имаше и погоре пишано и ставено слики не ми одговори никој...ајде кажи каде грешам и некои препораки давај
Играш многу офанзивно.
Смени од attacking во standard и промени ја оваа формација во 4-4-2 или 4-5-1

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
stefcho Дај да видам Team Instructions.

Kajgana Shop