да...јас така бев на олимпискиот тим на велика британија тимот до 23 години и стигнав до финале а во меѓувреме бев менаџер на тотенхемАко сум тренер на екипа може да аплицирам за нацонална селекција и да ме прифатат и да бидам тренер и на екипата и на репрезентацијата?
Да, само што некои периоди секој втор ден ќе имаш утакмицаАко сум тренер на екипа може да аплицирам за нацонална селекција и да ме прифатат и да бидам тренер и на екипата и на репрезентацијата?
Некои глупи методи на оценување имаат Англичаните. Не верувам да е баг зошто преклани Анчелоти кога освои англиски дабл со Челзи не ја зеде тој наградата за најдобар менаџер во сезоната, туку ја зеде Ари затоа што го однесе Тотенхем во ЛШ за прв пат во историјата.Шо е со наградиве во Премиер? Освојувам ПЛ пред Манчестер Ј. околу 24 бода и на крај победува менаџерот на Ман. Ј. а мене ме нема ни како втор и трет. Онака Сандерленд во 2015 имаат 2 титули по ред во ПЛ, 2 ЛШ, 4 Карлинг, 3 ФА куп а последната сезона освоив се и пак награди добиваат некои безвезе...Нешо баг е или не ме сакаат од федерацијата?![]()
За стадионот оди Boardroom и Interact with board, и оди таму кај Ground, и имаш да им побараш на бордот дали сакаш да се надогради тој стадион, или да изградат нов. Е сеа зависи и од финансиите на клубот, јас неколку пати побарав да се надогради стадионот, ни еднаш не ми прифатија.како се зголемува капацитетот на стадионот,и како се градат кампови во други земји за малдинци?нема ли таква опција во играва
Абе иам играно Фифа менаџер,ама воа е поразлично,таму сам си правиш ти се и мн е полесно тука само од фудбалски аспект го контролираш тимот,мн за финансии не му ја мислишЗа стадионот оди Boardroom и Interact with board, и оди таму кај Ground, и имаш да им побараш на бордот дали сакаш да се надогради тој стадион, или да изградат нов. Е сеа зависи и од финансиите на клубот, јас неколку пати побарав да се надогради стадионот, ни еднаш не ми прифатија.