Football Manager 2012 - Општа дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако сум тренер на екипа може да аплицирам за нацонална селекција и да ме прифатат и да бидам тренер и на екипата и на репрезентацијата?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Ако сум тренер на екипа може да аплицирам за нацонална селекција и да ме прифатат и да бидам тренер и на екипата и на репрезентацијата?
да...јас така бев на олимпискиот тим на велика британија тимот до 23 години и стигнав до финале а во меѓувреме бев менаџер на тотенхем

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да, само што некои периоди секој втор ден ќе имаш утакмица :) Не дека ќе се измориш де, туку повеќе време ќе трошиш на играва.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Ја инсталирав играва,малце сложена изгледа :)
де кажете ми од каде најдовте македонска лига,не гледам јас?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Победив во комјунити шилд против Тотенхем на пенали.Уште еднаш Де Геа ми го спаси гзот:cuc:

Зашто неможам да прикачам слика од пц?(бтв од паинт е сликата-скриншот)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Шо е со наградиве во Премиер? Освојувам ПЛ пред Манчестер Ј. околу 24 бода и на крај победува менаџерот на Ман. Ј. а мене ме нема ни како втор и трет. Онака Сандерленд во 2015 имаат 2 титули по ред во ПЛ, 2 ЛШ, 4 Карлинг, 3 ФА куп а последната сезона освоив се и пак награди добиваат некои безвезе...Нешо баг е или не ме сакаат од федерацијата? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шо е со наградиве во Премиер? Освојувам ПЛ пред Манчестер Ј. околу 24 бода и на крај победува менаџерот на Ман. Ј. а мене ме нема ни како втор и трет. Онака Сандерленд во 2015 имаат 2 титули по ред во ПЛ, 2 ЛШ, 4 Карлинг, 3 ФА куп а последната сезона освоив се и пак награди добиваат некои безвезе...Нешо баг е или не ме сакаат од федерацијата? :D
Некои глупи методи на оценување имаат Англичаните. Не верувам да е баг зошто преклани Анчелоти кога освои англиски дабл со Челзи не ја зеде тој наградата за најдобар менаџер во сезоната, туку ја зеде Ари затоа што го однесе Тотенхем во ЛШ за прв пат во историјата.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Еден од најинтересните натпревари во мојата 10 годишна кариера. :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
како се зголемува капацитетот на стадионот,и како се градат кампови во други земји за малдинци?нема ли таква опција во играва

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
како се зголемува капацитетот на стадионот,и како се градат кампови во други земји за малдинци?нема ли таква опција во играва
За стадионот оди Boardroom и Interact with board, и оди таму кај Ground, и имаш да им побараш на бордот дали сакаш да се надогради тој стадион, или да изградат нов. Е сеа зависи и од финансиите на клубот, јас неколку пати побарав да се надогради стадионот, ни еднаш не ми прифатија.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
За стадионот оди Boardroom и Interact with board, и оди таму кај Ground, и имаш да им побараш на бордот дали сакаш да се надогради тој стадион, или да изградат нов. Е сеа зависи и од финансиите на клубот, јас неколку пати побарав да се надогради стадионот, ни еднаш не ми прифатија.
Абе иам играно Фифа менаџер,ама воа е поразлично,таму сам си правиш ти се и мн е полесно тука само од фудбалски аспект го контролираш тимот,мн за финансии не му ја мислиш

Kajgana Shop

На врв Bottom