Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=8314.0 - ако смета линкот до форумот нека го делитне модераторот го ставам за да не се мачат членовите ;)
фала за помошта . го најдов и симнав сеа уште ако може да ми кажеш каде да го ставам фајлот што го симнав зошто сум тотална незналица за вакви работи :(

В

Вори

Гостин
Дај кажете тренинзи,некои финти,како да ги играм играчиве и слично.Зошто две години немам играно,и гледам дека има бајго нови опции и малку ми е чудно и не сум баш добар.

Моментално играм со Свонси,направив солидна екипа за многу малку пари.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Возможно ли е ова?За 5 Евро Купови Македонија се кандидира....?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Возможно ли е ова?За 5 Евро Купови Македонија се кандидира....?
Хах гледам постираш многу вакви.Па и кај мене е исто,нека не те чуди ваљда го направиле така пошто стадионот е нов.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Хах гледам постираш многу вакви.Па и кај мене е исто,нека не те чуди ваљда го направиле така пошто стадионот е нов.
Добро е штом не е само кај мене.
Ама малце е нереално по мојава логика.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Добро е штом не е само кај мене.
Ама малце е нереално по мојава логика.
Зашто бе нереално,не играат сениори,до 16 години е и кај мене често пати Македонија се кандидира да биде домакин...Исто така(зборам за риал лајф) се одржа европско првенство за жени кај нас до 21 или 19 год пред 1 година...

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
шо нешто Думбија го фалите :) ја го фалам зрното :)

hernandez.png

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Чича има се,на играва е тип топ играч како шлаг на тортата :DАма кога нема да постигне гол на 1-2 натпревари формата му пага максимално(n)

Не ја свакам играва,после пораз на пип ток кога ке ги отерам у пм прифакаат критика и се запалени,а потоа на посебен чат кога ги критикувам се љутат и не прифакаат критики :tapp:

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
фала за помошта . го најдов и симнав сеа уште ако може да ми кажеш каде да го ставам фајлот што го симнав зошто сум тотална незналица за вакви работи :(
Ако си го симнал од fm-balkan, тогаш таму ти пишува се за тоа каде да го ставиш...

Trening raspakirati u
C:\Documents and Settings\(Vaše ime)\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\schedules

Sljedeći korak je ući u FM,ići u izborniku za momčad na treninge,zatim shedules i na kraju Manager shedules->Import

ако немаш фолдер schedules, тогаш сам креирај си...

Г

Гучи

Гостин
Конечно со Наполи ја достигнав целта, да освојам ЛШ. 3 години по ред ја освојувам лигата и купот. Си зацртав да освојам ЛШ и си идам, али сеа некако не ми се иде :D Дури у третата сезона освоив, против Барса 2-0 ги тепав. Се испотепаа големиве тимови по мене, сите ме бараат :cool: али или у Валенсија ке идам или не си идам од Наполи :)

Трансфери прва сезона:

втора сезона:

трета сезона:

За Даглас Коста фрлив 42 мил. али се заинатив да го купам и крај :D

Моменталниот состав и формација:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.763
Поени од реакции
9.548
Гледам си го позајмил Zakaria Labayad од ПСВ. Добар е ?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Со тешки маки ја инсталирав ФМ 2012, јбг не сум инсталирал игри којзнае од кога.
Сега симнав и пач ама некако нема како да го инсталирам. некој да ми даде набрзинкаупатство, пошо ако пак утнам инсталација не ни ја инсталирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom