Хах,и јас наскоро ке почнам нов сејв во 5-6та англиска лига.Досадно е кога само победуваш,15 утакмици без пораз и нерешено сите победи,ама никако да им се одлепам на Тотенхем.Сите дербија против големите клубови ги добив(сити 2пати
![Нинџа :нинџ: :нинџ:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/smilies/ninja.png)
),кога ми се повредија Руни на 5 и Евра на 2 месеци мислев дека нема да успеам.Уствари многу подобар скор напрајвме без нив
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
Овен и Хернандез,страшна комбинација,секоја утакмицата по еден гол и двајцата.Велбек и Берба замена,но секогаш ги ставам во второ и секогаш по еден гол од нив
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Незнам зашто можеби се зафркав можеби не но го купив Кавани(48м),на дебито имаше 7.8 оцена,игра многу не себично стварно многу добар играч.но преголема конкуренција имам во нападот незнам кој да го ставам,па кога ке ми се врати Руни ке биде драми...
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
Незнам више што да му кажам на Нани за да не себичи,дури му наместив креатив фридом скоро да нема повеке пасови да дава на напагачите но тој повтроно,за разлика Валенсија е доста подобар од него,моментално ЛАВ>Нани.Лав 6 гола 16 асистенции,Нани 10 асистенции за голови незнам треба да проверам.Во одбрана стално ротирам,лев бек(Евра и Фабио,но фабио поради повредата на Евра долго време првотимец),стопери(Видиќ,Рио/Џонс и Еванс во куповите),десен бек(крис и рафаел се јадат
).И Де Геа колку пати ми ги спаси гзот
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
,да и Клеверли 3 месеци аут
Да гледаш како Овен постигнува гол против Ливерпул за победа,прајслес
Ова се најчестите стартери
-------------------Де Геа----------------
Рафаел-------Рио-------Видиќ-------Фабио
ЛАВ--------Флеч-----------Андерсон------Нани
------------Чичарито--------Овен-------------
замени:Линдегард,Јанг,Берба/Велбек,Џонс/Крис,Керик/Парк
Значи нема подобро нешто од гол во првите 10 мин,сите големи утакмици без разлика дали играм на домашен или гостински терен,почнувам напагачки додека не постигнеме гол и потоа на контри.Арсенал,Сити,Челзи,Ливерпул сите така ги добив,со +2