Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Ај дајте некои добри тренинзи што користите :D скоро цел тим ми е составен од млади играчи па сака да се развиваат добро :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Јас користам еден тренинг добар е за млади од фм-балкан го зедов :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Training by Julac1234 јас овој го користам топ младите ми се развијаат

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Почнав од ново да играм,ми се скурчи со месеци никој клуб не ме сакаше иако го доведов тимот од втора во прва лига и просек на победи 65%,од кога напуштив нагло ми падна на 43% дури тим од 4та француска лига ми се смееше :tapp:
Сега почнав со Јунајтед,пријателксите ги тепавме сите со 3+,ама изгубивме во Комјунити Шилд од Сити,Фердинанд направи катастрофална грешка,по примениот гол игравме што игравме и последните 10 минути наместо да напагаме да победиме,крајно немотивирано играа,па кога ке досудеа фаул за Сити и го изведуваат 1 минута,срека што мониторов ми е здрав сеуште жив се изедов :mad:Ајде ваљда нема да потфрлам во ЛШ и ПЛ...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Хах,и мене да ми се насмевне среката :D
Шахтар 2-6 Јунајтед ЛШ(20 мин 2-0,полувреме 2-2,крај 2-6 :D)
Јунајтед 6-3 Вулвс Карлинг
Сандерленд 2-7 Јунајтед ПЛ
Сите овие големи победи ми се во рок од 2-3 недели :)

Ми треба мала помош,каде да го сместам фајлот за real competition names,facepacks...?

B

BooBojan

Гостин
Дечки инсталирам ФМ12,се како што треба ја уклучам играта,ми ја отвори,доага до почетокот каде што прави Лоадинг.Прави лоадинг околу 1минута потоа ми ја исклучува играта.Зошто?
Има ли шанси конфигурацијата да ми е слаба,и затоа да не можам да ја играм?
Имам симнато Скидроу од замунда.

Г

Гучи

Гостин
Дечки инсталирам ФМ12,се како што треба ја уклучам играта,ми ја отвори,доага до почетокот каде што прави Лоадинг.Прави лоадинг околу 1минута потоа ми ја исклучува играта.Зошто?
Има ли шанси конфигурацијата да ми е слаба,и затоа да не можам да ја играм?
Имам симнато Скидроу од замунда.
Стави пач?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Можам да го инсталирам менаџеров на Мекинтош? Ако има некој добра душа да прати торентче со играва за Мек по ПП, ќе почнам да играм со Вест Хем за прв пат по 2009та.

Г

Гучи

Гостин
Каков пач?Ставив само Скидроу фолдерот,кракот.Пач не сум ставил.
Ако треба пач??Те молам дај некој добар да го ставам и каде да го пастирам!
хахах на крак мислев, не пач :pos: ке ти пратам линк по пп. ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каков пач?Ставив само Скидроу фолдерот,кракот.Пач не сум ставил.
Ако треба пач??Те молам дај некој добар да го ставам и каде да го пастирам!
Не го копирај цел фолдер, туку само фајловите во во него:)

B

BooBojan

Гостин
Не го копирај цел фолдер, туку само фајловите во во него:)
Џабе нејќе и ова,не знам шо да правам.Ќе пробам утре повторно ќе инсталирам ФМ12 ако биде со новиот крак арно,ако не ќе пробам со Мимоза! :) Друго чаре не гледам!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Судииве на играва се катастрофа,Еткинсон бел ден да не види.Прво досудува непостоечки офсајд и ми поништи гол Хернандез беше на пола метро позади 2ца играчи на Фулам,второ досуди пенал надвор од 16,и трето поништи чист гол досуди непостоечки фаул врз голманот,Де Геа ја дегажира напред Диуф истрчува ја мава на метро пред голманот му дава гол и овој досудува фаул без никаков допир и ме тепаа 2-0 :mad::mad::mad::mad:

Стоук не за џабе копачи ги викаат,2 ца играчи ми повредија,Фабио срека ситна повреда а Берба 1 месец,исто така Руни 4 месеци и Евра 2 месеци полошо амин :mad::mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom