Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Навикни се, тоа е и убавината на играва :))

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
судииве се стварно за никаде :D рва сезона заради нив не ја освоив лигата

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.805
Пред некој ден почнав да играм со Бреинтри од Англиска шеста лига :D
Уште првата сезона влегов во конференција. Следната сезона неуспеав да просперирам, завршив 6-ти и за едно место не влегов во плејофот. Ептен киксови правев со послабите екипи :D
Ама затоа следна сезона завршив втор и преку бараж се пласирав во втора дивизија (четврта лига).
Е тука ми тргна највеќе:D
Конечно ми се свиѓаат како играат играчиве, и по 25 меча сум асо одлични шанси да влезам во трета лига :D
До кај ли ќе терам...:D
Прв пат почнав со тим од толку утепана лига, и првата сезона беше смешки. Пола голови ги примив пошто тие од одбрана неможеа да се помрднат. На голманите топката им паѓаше од раце минимум по еднаш на меч :D
Али добро е што цело време можеш да зимаш слободни играчи а ги има милион :D
Еден меч ќе земам еден слободен играч ако некој ми е повреден, после тоа го шуткам :D
Двеста играчи сменив во првата сезона :pos:
И сега ми се деси нешто што не ми се има случено. Се накурчив дека изгубив од ривалите, и дсесниот бек го казнив дса не му давам плата две недели пошто доби директен црвен картон.
И цела екипа застанаа позади него и имав 22 unhappy играчи :D
Морав со сите до еден да правам муабети, да ветувам дека нема да се повтори :D

Заборавив да кажам и дека како член на конференција поминав три рунди во ФА купот и се паднав со Тотенхем :pos:
Ја имав првата шанса на мечот, али мојов напаѓач погоди пречка. И после од 30 минута до 45-та ме торпедираа. Голманот мој фати едно сто шанси, за конечно во продолжение од прво полувреме, Ван Дер Варт ми даде гол од пола терен :pos:
Сличен расплет и во вториот дсел ама битното е дека изгубив само 2-0 :icon_mrgr:
Да биде пофраерски им играв со втора постава :pos:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.255
Во трансвер срчот :D пишете Academy и ќе ви излезат добри регени :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Јас со Малага сум,прва сезона завршив 4ти,сеа се спремам за лига на шампиони,само ми фали еден добар(подобар од матијсен) штопер,ама немам голем буџет(5 мил).Така да давајте предлози :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Јас со Малага сум,прва сезона завршив 4ти,сеа се спремам за лига на шампиони,само ми фали еден добар(подобар од матијсен) штопер,ама немам голем буџет(5 мил).Така да давајте предлози :)
Види Кабул, Басонг ако се на трансфер листа можеш да ги чапниш. Топ се. Јас така Кабул го зедов за 4 милиони ама лом правеше. Исто провери го тој африканецот Siyanda Xulu, го зедов него за 750к. Млад е и може многу да напредува.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ме зеза арапот не дава пари,првата сезона му направив минус од 50тина милиони што е 102% :)
Сеа ми даде 1 мил.за трансфери,а коа ќе тргнам од плати до кај 5 мил.стигам :)
Кабул и овој сеа ќе ги пробам па ќе видам што ќе напраам :)

PsycLogic

Junk'n'roller
Член од
21 јуни 2010
Мислења
67
Поени од реакции
15
Ме зеза арапот не дава пари,првата сезона му направив минус од 50тина милиони што е 102% :)
Сеа ми даде 1 мил.за трансфери,а коа ќе тргнам од плати до кај 5 мил.стигам :)
Кабул и овој сеа ќе ги пробам па ќе видам што ќе напраам :)

Земај го Басонг, ич не му ја мисли. Јас го земав во Рома и немав проблеми во одбраната. Многу добар играч за ефтини пари, само што висока плата ќе ти бара...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
земи го Yaroslav Rakitskiy, од Шахтјор, би требало за 5м да го собереш. Одличен е, и за штопер и за лев бек. Ко Вермален е! :D

Исто и одличен шутер на слободни е. Кај мене има дадено 5-6 гола од слободен...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Откако ќе ја инстелирам играва, креирам икона за на десктоп и кликам на нејзе нормално да ја пуштам, но никако да се пушти. Пробував многу пати но никако не успеав. Па некој да ми помогне околу проблемов?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Завчера купив еден стопер Изет Курназ, највише ради презимево го купив, ќе ви поставам принтскрин попосле.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.255

Откако ќе ја инстелирам играва, креирам икона за на десктоп и кликам на нејзе нормално да ја пуштам, но никако да се пушти. Пробував многу пати но никако не успеав. Па некој да ми помогне околу проблемов?
и мене не ми се уклучува од иконата на десктоп. Проба да ја уклучиш од мај компјутер :D ??

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ех со Малага јас имав добри успеси но Примера никако не можев да освојам во рок од 4 сезони.Освоив Копа дел реј 2 пати,Лига Европа,УЕФА Супер Куп.

Со Матијсен бев задоволен,стандарден го играв 2 сезони но јас би ти го препорачај Дедрик Бојата,супер играч.Сега во Сити сум и сакам пак да го земам и така во Сити се рачуна како играч од младинската школа и ќе ми треба.

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Јас моментално со Брегалница растурам земав супер играчи мислам Маќедонци, Стојков ми растура Гјуровски исто така али сега ептен ме фати мерак да почнам и јас во Англија како што имаше пишано еден од 6та лига па да видам до кај ќе ме однесат нервите хД.

И еден совет за тие што сакаат да играат Маќедонска лига не вклучувајте Балканска лига пошто јас со Брегалница 2 сезони по ред се пласирам во фаза по групи во Лига Европа и Балканската лига играчите се дотепуваат + лига + купот и заостануваат лига натпреварите.

Kajgana Shop

На врв Bottom