Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.445
Доста ја чекав 2013кава да излези...ај ако можи некој да ми пушти некој апдејт со сите трансфери од летниот период и инструкции како да го средам тоа :)

Инаку Анон последно фифа менаџерот го пробав 2006та негде и не бев импресиониран, па тешко дека можам да ти помогнам.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Доста ја чекав 2013кава да излези...ај ако можи некој да ми пушти некој апдејт со сите трансфери од летниот период и инструкции како да го средам тоа :)

Инаку Анон последно фифа менаџерот го пробав 2006та негде и не бев импресиониран, па тешко дека можам да ти помогнам.
Јас играм така не можам да чекам више, си ја имам средено со логоа со фаци со се и го инсталирав ова и скоро ко 2013. :)

Јас го користам ова ги има 90% од сите направени трансфери, одлично е ми нема правено никакви проблеми. Исто има некои играчи што се поправени како на пример Чамах да не ти даде 3 гола и слично. Играј си со Јунајтед и развивај ги младите играчи поубаво чувство од кога ќе добиеш одличен играч од школата нема.
Код:
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6702

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.445
Јас играм така не можам да чекам више, си ја имам средено со логоа со фаци со се и го инсталирав ова и скоро ко 2013. :)

Јас го користам ова ги има 90% од сите направени трансфери, одлично е ми нема правено никакви проблеми. Исто има некои играчи што се поправени како на пример Чамах да не ти даде 3 гола и слично. Играј си со Јунајтед и развивај ги младите играчи поубаво чувство од кога ќе добиеш одличен играч од школата нема.
Код:
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6702
Сега ќе пробам со ова...Инаку ретко почнувам со голем клуб, не ми прави филм некој така. Често местам од Јануари да започнувам и гледам кој клуб е во зона на испаѓање и го превземам :)

Член од
24 јуни 2012
Мислења
29
Поени од реакции
46
Дали може некој да ми даде линк од кракот ?

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Едно прашање ако може.
Јас си го играм стариот менаџер 2001-2002 е прашањето ми е како беше да ги вметнам новите играчи

Q

qazwsxedc

Гостин
ја си играм фм2012 уште од почетокот на декември:D,со Вардар у лига на шампиони сезона 2014-2015 во група бев со:дортмунд,порто и тотенхем:Dедвај успеав да ја поминам групата и у 1/8 ми се паѓа сити:facepalm:,сеа ке ме здробат:D:D

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.008
Поени од реакции
2.043
ја си играм фм2012 уште од почетокот на декември:D,со Вардар у лига на шампиони сезона 2014-2015 во група бев со:дортмунд,порто и тотенхем:Dедвај успеав да ја поминам групата и у 1/8 ми се паѓа сити:facepalm:,сеа ке ме здробат:D:D
Kje mozhesh da mi go pratish patch-ot so makedonskata liga?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не излезе пач за 2013 и одма се стиши подфорумов за ФМ . Епа јас ја спушам сега 2012 и ќе си ја терам неа .
Дајте линк ако имате од мегапак за дресови и слики од играчи.

М

Мартин^

Гостин
Не излезе пач за 2013 и одма се стиши подфорумов за ФМ . Епа јас ја спушам сега 2012 и ќе си ја терам неа .
Дајте линк ако имате од мегапак за дресови и слики од играчи.
Каков пач се очекуваше за 2013 ? Мислиш на кракот или ?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И јас уште си играм 2012кава. Си терам со Бостон Јунајтед каде што завршив. Моментално - Чемпионшип лигата. Нема шанси да успеам рекордно пак да ги внесам во скалило погоре од прва сезона ама добро тера сезоната, барем нема да испаднам. Ваљда ќе ја скокнеме повеќето 13кава...

М

Мартин^

Гостин
Овде https://www.facebook.com/fm13fans?ref=hl на овој линк кликнете, делат бесплатни клучови за ФМ 13. Само кликнете лајк на страната и доведете 5-10 пријатели исто така да кликнат по еден лајк и можете да си ја играте играта.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Овие слики се од сезоната што помина а тоа е 2012/2013, а јас во моментов ја играм 2013/2014. Сега ке ставам слики само од минатата сезона, а овие денови ке направам и цела тема со моето водење на Манутд, со сите пропишани цели и што е досега исполнето.
П.С Ова со финалето на крајот на сезоната ми дојде како црешна на врвот на една прекрасна торта :love:

Табела од Лигата

Резултати од другите натпреварувања (Лига на Шампиони,ФА Куп,Лига Куп,Комјунити Шилт,Еуро Супер Куп)

Финале во Лигата на Шампионите против Барселона

Составите во Финалето

Kajgana Shop

На врв Bottom