Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
пиши обавезно ќе најдеме решениеАјде ќе пробаме утре, ако не ќе ти пишамФала ти на помошта
![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
пиши обавезно ќе најдеме решениеАјде ќе пробаме утре, ако не ќе ти пишамФала ти на помошта
![]()
Еј да бе, ама вака праеше и на 2012 на почетокот и после се оправи ама не знам како. Малце сум ја утнала темата :SЈа сум поприлично сигурен дека збори за ФМ13 а не за ФМ12
Епа искочил крак ко што треба на 12ката, сега 13кава уште нема соодветен кракЕј да бе, ама вака праеше и на 2012 на почетокот и после се оправи ама не знам како. Малце сум ја утнала темата :S
Со кој тим играше ?Ќе се убијам жими се,немам веќе живци,пак истиот crash dump,крај на сезона 2014 и почеток на 2015,сФе да ви ебам SEGA,страшен состав пак склопив и пак ми се појавува crash dump !!
Само со Интер играм со тим составен пола од стандардни првотимци,а пола hot prospect players кои пак страшно се развиваат од месец во месец.Со кој тим играше ?
Да на сите им прави така , и никој не го решил чекај рано е убавата верзија после нова година излагаa serious error was encountered and the application will close....
Да не имал некој проблем со оваа па да го решил??