Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ми се напрај "saved game couldnt be loaded" и не ми се уклучуват сејвот. Имав бекап сејв, само сега ко ќе пробам да го уклучам се полни до пола и се закочвит цел компјутер. Решение?!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ми се напрај "saved game couldnt be loaded" и не ми се уклучуват сејвот. Имав бекап сејв, само сега ко ќе пробам да го уклучам се полни до пола и се закочвит цел компјутер. Решение?!
Сјебан ти е сејвот .... и мене така ми се направи и не може да се поправи доколку не ти е оргинал играта , ако ти е оргинал се праќаше на една страница тој сејвот и ти го средуваа од таму .

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Сјебан ти е сејвот .... и мене така ми се направи и не може да се поправи доколку не ти е оргинал играта , ако ти е оргинал се праќаше на една страница тој сејвот и ти го средуваа од таму .
Не , не, то ми е јасно, и предходно ми се имат случвено. Друг е проблемот, имав напрено бекап сејф, за секој случај, и сега ко ќе пробвам да го лоадирам ми се закочвит цел компјутер.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не , не, то ми е јасно, и предходно ми се имат случвено. Друг е проблемот, имав напрено бекап сејф, за секој случај, и сега ко ќе пробвам да го лоадирам ми се закочвит цел компјутер.
Е тоа незнам ..

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.793
Поени од реакции
2.542
Пошо со 13кава ништо работава, да фрли некој добар торент за 12кава? :)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Ајде вака... Вие ми напишете еден тим, а јас ке го прегледам тимот, ке поставам некои цели кои ке треба да ги исполнам во наредните 5-6 сезони па зошто да не и во наредните 10... Ајде да ја поиграм пак играва :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ајде вака... Вие ми напишете еден тим, а јас ке го прегледам тимот, ке поставам некои цели кои ке треба да ги исполнам во наредните 5-6 сезони па зошто да не и во наредните 10... Ајде да ја поиграм пак играва :)
Играв јас со Дњипро, само ми се коруптира сејвот. Иначе е доста интересно, имаш солиден тим, играш Лига Европа, но треба доста да се измачиш за да го стигниш Шахјтор. Играв 4 сезони, веќе почнав да ја намалувам разликата, но како шо кажав погоре, ми се сјеба сејвот.

Член од
16 април 2013
Мислења
28
Поени од реакции
51
Ме интересира дали има некој пач за 12кава со новове трансфери и ако има би го замолил истиот да ми го прати,Благодарам однапред!!

N

Nicky Santoro

Гостин
Десно крило до кај 5-6милиони макс !
За тим кој се наоѓа 4-6то место во топ лигите ми е ирачов.Само за таму стално сум мањак

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Почнав пред саат и ситно со Кардиф да играм. Чемпионшип...
Солиден им е тимов, мада тешко да купам некое детенце, морав на позајмица да земам. Ги земав Ларнел Кол и Погба од Јунајтед ( без трансфери нови играм ). Арсенал ми станаа parent club и ми го дадоа Чемберлејн на позајмица без да го побарам, а им го побарав и веднаш ми го дадоа Џенкинсон али тој нејќе да дојде гомното. А да, ме викнаа да глеам утакмица помеѓу трајлисти ( trialists ) и зедов детенце едно солидно за беспари Чарли Рис.. Како и да е ваљда ќе поминам у прва лига ако не ми се ебат играчиве.

Пријателските ми се четири победи и еден пораз ( вкупно пет значи. Дадов 12 и примив 6 гола... ќе барам уште некој за одбрана мада не верувам дека ќе најдам.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Што е финтата со 13кава по торенти ? Ја има некој симнато и да работи ?
Ај ако не па оставете ми на ПП добро торентче од 12ка ..

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Покрај Ларнел Кол и Погба од Јунајтед ги зедов и Мајкл Кин и Фрајерс ( ептен добри играчи, одма се наметнаа ), Aрсенал ми го дадоја Џефри, а го имам на позајмица и Сусо. Ларнел Кол и Кин ги платив така да од зимскиот трансфер период се мои. Погба и Чемберлејн си одат на крај на сезона ( освен ако не успеам да го земам Окс ), Сусо, Џефри и Фрајерс во зимскиот трансфер период најверојатно ќе си одат... Џефри сигурно! За останативе двајца ќе гледам да им продужам.

Лигата почна супер, првиот натпревар тепав 2-3, наредните два нерешени али после тоа крена низбрдо се... 14 одиграни имам. 5/4/5 со гол разлика од +1 ( 21/20 ). Без пораз сум последниве 4 утакмици со дадени 10 а примени 3 гола. У третата рунда на лига купот против Челзи паднав и ја испробав нивната автобус тактика шо се покажа како солидна. Ми дадоа гол на крај на прво полувреме и во 75та морав да се отворам и да ги нападнам. Им дадов гол во 82ра, но доцна беше за затворање и во 83та влезе Дрогба и ми даде гол... а имав шанси со оглед на тоа дека голманот ми одбрани пенал.

На табела сум 14ти со 6 бода позади плејофот ( трето до шесто место ), треба да се одиграат уште 32 натпревари така да раат сум, ќе бидне нешто оти формава моментално им е страва!

Kajgana Shop

На врв Bottom