Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не бе зашо си го зел Врсаљко, Рафаел е класа попосле. Исто не си морал и Хулк, Ешли Јанг добри три сезони влага во солидни двоцифрени суми на голови и асистенции. Обично кога прввпат ја пробувам игравава во ново издање почнувам со Јунајтед и ретко праам трансфери, има и доста млади квалитетни играчи во академијата.

Член од
3 март 2011
Мислења
22
Поени од реакции
4
imat nekoj saglam update so transferi i promoci novi da si ja instalirame na 12ka i da si furame???
preku takvo mu e na site od krakov :mad:
:гомце:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
imat nekoj saglam update so transferi i promoci novi da si ja instalirame na 12ka i da si furame???
preku takvo mu e na site od krakov :mad:
:гомце:
http://www.fm-balkan.com/forum/topic/9995-summer-update-by-fm-balkan-research-team/page__st__120 еве тука, последните постови е апдејтот од летоска само еден фајл е од 2 мегабајти, го симнав ама незнам каде да го ставам па ако знае некој каде треба да го ставам нека каже :(

М

Мартин^

Гостин
http://www.fm-balkan.com/forum/topic/9995-summer-update-by-fm-balkan-research-team/page__st__120 еве тука, последните постови е апдејтот од летоска само еден фајл е од 2 мегабајти, го симнав ама незнам каде да го ставам па ако знае некој каде треба да го ставам нека каже :(
Во My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\Editor data

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Не бе зашо си го зел Врсаљко, Рафаел е класа попосле. Исто не си морал и Хулк, Ешли Јанг добри три сезони влага во солидни двоцифрени суми на голови и асистенции. Обично кога прввпат ја пробувам игравава во ново издање почнувам со Јунајтед и ретко праам трансфери, има и доста млади квалитетни играчи во академијата.
Вршаљко го земав затоа што прво планирав замена на Рафаел да ми е Да Коста кој го купив како млад талент од Леверкузен, но тој беше премногу млад, а и воопшто не планирав Вршаљко да игра превише но кога го поштив да игра кога се повреди Рафаел, дечкото буквално разбиваше и во тие 5-6 натпревари додека беше повреден Рафаел тој одигра фантастично со екипи како Сити,Челзи,Лион и рејтингот под 7.90 не му е бил, и сега го менувам 1-2 утакмици Рафаел потоа 1-2 Вршаљко но доколку некој многу грешки прави, другиот повеќе игра. А што се однесува за Јанг и Халк, па можам да ти кажам дека Јанг ме разочара на првите 3-4 натпревари, а Халк беше на трансфер листата и го земав за 28 милиони мислам, а сега вреди околу 40-41 милион и ми е предвидник на екипата, главните во екипата ми се Евра и Халк кога тие се во екипата се функционита феноменално. Кога ке имам повеќе време ке направам тема за моето искуство со Манутд од почетокот па до се га до каде сум.

Член од
31 јануари 2013
Мислења
18
Поени од реакции
12
Другари пошто нема 2013 а не ми се дава толку пари за играта реално,си ја играм 2012 и со Анжи веќе 3 сезона но само сум силен во Русија во Европа тапа,сакам да прашам за пач за 2012,како да симнам логоа и амблеми за клубовите мислам некој ако има линкови да ми даде или во порака да ми пише,слики од играјачи,позадини и слично да ми е интересна 2012 да не ми недостасува 2013.Однапред благодарам :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.584
Поени од реакции
17.429
Некој да е за Хамачи сервер да се мани некоја партија од FM12 ?

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Значи многу се нервирам, прам по 200 шанси на натпревар и ќе се погодит некој напаѓач со финишинг 7 и од една полушанса ќе ми стегнит голче, а мојве токмаци "врвни" напаѓачи им требит 10 шанси за голон да го погодет и уште 7-8 за гол :tapp: Да е еден натпревар, ајде ќе речиш фудбал, се случвет такви работи, ама цела сезона иста песна, живци искинав.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Решение за краш дамп? Немав проблем досега, инсталирав пач со нови трансфери, и 2014/2015 сезона ми се исклучува

Kajgana Shop

На врв Bottom