Football Manager 2012 - Општа дискусија

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.784
Поени од реакции
30.642
Има некој од вас експертиве за играва 2-6 мин време за неколку прашања за играва ?
Ако има некој нека прати порака.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Korcia ne mi go davaat be,mamata nivna,a skautite mi go kazuvaat kako key player for the team -.-

Gi zemav Jose Angel i Azplisceta,a kako hot prospecti Henrique Miranda i Romario,pa valjda ke se pokazat,fala vi :)
ромарио после 3-та сезона е многу јак не си згрешил :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кажете некој добар плејмејкер по можност СМ да е
Галфи Сигурдсон земи го, постојано прави трансфери по тимовите, не би требало да е скап. Јас на фрее го начекав.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.784
Поени од реакции
30.642
Ги земав Депортиво, добар тим али немаат пари ни за семки.
Ќе видиме што ќе испадне.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Оној crash dump-от ми се појави пак (да му ебам мајката).Симнувам сега revounistaler,имам CCleaner,имам и аuslogics registry cleaner ако не се опраи....pc-то преку прозор.
--- надополнето: 27 септември 2012 во 00:27 ---
btw дај некој нека ми го прати само кракот ако го има ? :(

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Галфи Сигурдсон земи го, постојано прави трансфери по тимовите, не би требало да е скап. Јас на фрее го начекав.

Џену гледам пред некое време го споменуваше Беноа Тремулинас,добар ли е да го земам во Интер,пошо Сакатиноги на кросинг е така,а и го поминуваат како мало дете,бавен е како желка...

Или пак дај препорачајте некој добар бек по таа страна,не можам да го гледам веќе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Џену гледам пред некое време го споменуваше Беноа Тремулинас,добар ли е да го земам во Интер,пошо Сакатиноги на кросинг е така,а и го поминуваат како мало дете,бавен е како желка...

Или пак дај препорачајте некој добар бек по таа страна,не можам да го гледам веќе.
Daaa zemaj go, odlicen e!

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Некое решение за краш дамп? Или нов сејв му е мајката? А таман си напраив јако тимче претежно од хоум гроун играчи.:mad:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
нагло падна дискусијата на подфорумов изгледа сите ја чекаат 13-ката :D изгледа демото ќе го добиат само оние кои ја порачале пред време играта така да ќе чекаме и за демото крак...

М

Мартин^

Гостин
Сега имав еден сејв како менаџер на Македонската репрезентација и што има да видам после долго време играње, сакам да зачувам и да ја исклучам играта кога гледам ете некои си Error ми дава исто како Crash Dump. И неможе да се зачува потоа ја исклучив играта и кога пак ја уклучам и гледам дека тој сејв веќе не постои и ајде сега мора нов од почеток пак да си правам.

Kajgana Shop

На врв Bottom