- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
А некој што има оригинал да направи и после да го ставам јас фајлот како со македонска лига може така ?За 12та само ако имаш оригинал можеш да направиш иначе јок
А некој што има оригинал да направи и после да го ставам јас фајлот како со македонска лига може така ?За 12та само ако имаш оригинал можеш да направиш иначе јок
Да така може ама мислам дека има више Југословенска лига за превземање пребарај низ нет ќе ја најдеш гарантА некој што има оригинал да направи и после да го ставам јас фајлот како со македонска лига може така ?
ништо така ке треба одново да почнам фала иначе .. ти оригинал имаш или .. гледав некои видеа сега преку хамачи демек можело да се игра во мрежа .А некој што има оригинал да направи и после да го ставам јас фајлот како со македонска лига може така ?
Тука си во право,се повеќе и повеќе има котлиња како Балотели,а можат да станат богови на фудбалот,но што е тука е.Абе да имаше два неврона во главата, барем колку Балотели, уште сеа ќе беше прв тим на Манчестер ама кога е глупо идиотче само на менаџер ќе го гледаме како разара
за напад: quinteiro (2-3 милиончиња), sanogo(втора сезона е слободен ама досега 100% ти го зеле ), fiero(максимум 5 мислам дека е овој ама можеш и на рати да го земеш), paloschi (не е јак колку на претходните ама сепак е солиден и за 4 милиони е твој). Средина: verratti (пак е ѕвер на играва), cairney (евтино решение), Gibson (од манчестер слушам дека добар бил), или пак види некој да не се има скарано со клубот па земиму го за евтини пари за лев бек барај некој реген во данска, норвешка, или барај некој во поголемиве екипи што не игра често и земи гоТрансфери до сега
Избркан е Морисон, има проблеми со карактерот, се дружи со локални криминалци Ни во Вест Хем не игра, не дошол 3 пати на тренинг, го нашле во некој паб со дрога, нема спас за него, затоа реков барем колку Балотели да имаше два неврона, толку. А за Погба не се знае, зависи што ќе одбере, дали пари или да биде Сколс no. 2Чива школа е , стар лисец школа. и не ми е и не ми е јасно како Морисон и Погба не ги задржавте...
Нема шанси со Лидс да земеш играч од Манчестер. Преголемо ривалство имаат овие два клуба. Најдобро да почека да го продадат негде Гибсон (затоа што играме без јануарски трансфери) па да проба да го земе од другата екипа.за напад: quinteiro (2-3 милиончиња), sanogo(втора сезона е слободен ама досега 100% ти го зеле ), fiero(максимум 5 мислам дека е овој ама можеш и на рати да го земеш), paloschi (не е јак колку на претходните ама сепак е солиден и за 4 милиони е твој). Средина: verratti (пак е ѕвер на играва), cairney (евтино решение), Gibson (од манчестер слушам дека добар бил), или пак види некој да не се има скарано со клубот па земиму го за евтини пари за лев бек барај некој реген во данска, норвешка, или барај некој во поголемиве екипи што не игра често и земи го
Додека не те преземе новиот газда. Може за месец дена, може 3-4 месеца, зависи.Ви кажав дека играм со Евертон и дека има финансиски проблеми, почнав да работам со добивки и да остварувам профит, ок тоа, но моментално сум во фаза на board takeover и ова трае веќе едно добри два месеца. Колку обично трае? Ми лупнаа ембарго а иде веќе зимски трансфер период ми треба лев бек подитно. Цело време ми викаат please have patience...