Многу често ми се случуваше мене, се додека не сменив цел фејспак/логоа/скинови и остали тракатанци.
Му се има на некој случено ова ? Колку време играм, прв пата вака ми прави.. А што убав сејв си имав со Чарлтон.
Сакаш да ти пратам готови тренинзи ?После 3 години пауза седнувам да играм Менаџер и што да глеам, играва изменета до даска. ајде некои стартни совети.
Колку 3-4 спремни тактики се битни, т.е дали да ги спремам сите или да си имам една-две коишто константно ке ги играм па после на сред утакмица си ги разместувам во зависност од резултат.
Втора работа...како до кеш, во Ливерпул иам трансфер од неколку милиончета само и тоа со продажба.
Колку се битни прес конференциите, т.е дали да му го остаам тоагајле на асистентот.
Изиграв 3-4 утакмици и изгубив на сите....каде може да утињам, јас мислам тренизите и тактиките се проблем. Каде можам да најдам готови тактики и тренинзи да ги стаам едноставно во мој тим?
А да, дајте и некои предлози за младунци, додека да научам се шо како е. Исто така и кои играчи се зверови на играва. Едиснтвено засилување ми е Вилиан од Шахтјор за 10,75 милиони долари.
Поздрав
Ауу, веќе вакви грешки не, никако ) Сеа ќе ти каже Pravnice чија школа е багабонтовСакаш да ти пратам готови тренинзи ?
Одлични тренинзи се тоа,кај мене дури и Занети на 39 години сеуште се развива од тие тренинзи
Имам и неколку готови тактики ако сакаш.
Во врска со другото,најдобро е ти да присуствуваш на секој прес,бидејќи ако го пратиш помошникот може да каже нешто што не треба и моралот во екипата да биде нула.
Секако,треба да пазиш и ти што ќе кажуваш на пресовите.
На полувреме ако не си задоволен од резултатот,т.е ако губиш зборувај им со агресивен тон на играчите,така се мотивираат.
После секое дерби што ќе го победиш,фали ги играчите,моралот така им лета до плафон и даваат резултати.
Формација за Ливерпул и јас мислам дека е најдобра 4-5-1,во напад осамен Суарез со голема поддршка од средниот ред.
Би ти препорачал да го земет Мет Џарвис ако си можност,т.е ако имаш пари,а ако немаш,стави на трансфер листа сите играчи што не ти требаат,а земаат јака плата.
Додека играв јас со Вест Хем,го земат Мет Џарвис одма,лево крило е,бомба лево крило,јак центаршут и опасен дриблинг.
Равел Морисон исто така школа на Вест Хем АМЦ игра,19 години има,ама се развива ненормално многу јако и игра одлично.
Џејмс Томкинс,одбрана и Џејк Колисон,среден ред.
Овој вториов ми беше key player во Вест Хем,многу јако играчиште,барем на менаџерот.
Уз Џерард и Леива одлично би се вклопил.
2011 е ова така?
Знам дека е школа на Манчестер Јунајтед,ама на менаџерот не го пишува тоа,затоа така пишавАуу, веќе вакви грешки не, никако ) Сеа ќе ти каже Pravnice чија школа е багабонтов
Да . Почнав со 2 трансфери само , Тој Бадељ хрватот и Толои штоперот од Гоиаш2011 е ова така?
Абе да имаше два неврона во главата, барем колку Балотели, уште сеа ќе беше прв тим на Манчестер ама кога е глупо идиотче само на менаџер ќе го гледаме како разараЗнам дека е школа на Манчестер Јунајтед,ама на менаџерот не го пишува тоа,затоа така пишав
Ама како се развиваше во Вест Хем,светци му љубим,тоа беше чудо еј,со негови 22 години ми беше key player во тим,класичен AMC,ем брзина,ем шут,ем дриблинзи...на менаџер
За 12та само ако имаш оригинал можеш да направиш иначе јокЗнае некој како да направам лига нова лига ? пример сакам да направам Балканска лига и да има по 2-3 екипи од секоја држава .. вардар , работнички , и пелистер може од македонија , звезда и партизан од србија , динамо и хајдук од хрватска ... и победникот да оди дирекно во лига на шампиони , второ и трето пласираниот да игра квалификации , 4 и 5 да играат од 2 коло квалификации за европа лига а 6 да игра од прво коло . може ова да се направи ?