Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Сега засега ништо не се знае, може уште утре да излезе, може и да не излезе воопшто. Јас си почнав нова. :)
Ова ќе го симнам ако не искочи за 2-3 дена, добра алтернатива е.

Код:
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6305

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добра алтернатива ама да не се пацерски напишани имињата на лигите и на некои од фудбалерите? Памтам за 2011 спуштив нешто вакво слично, за летни трансфери и беше како Ѓоко д Фиш да бил авторот.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Уште еден matchwinner во последните секунди:vozbud:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
^Абе заеби Марибор, стави некој скриншот од сејвот со Билбао. :D
Јас уште 2-3 кола и сум на полу-сезона, сега за сега супер ми оди... ќе ставам утре некои слики. :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ај да се собериме да се отвори некој подфорум и ке имаме топик за секој посебно .. секој менаџер ке има место да реди свои слики да покажува тактики .. имаше едно време акција али ништо не бидна дај да се собериме и ке направиме еден форум ако не се отвори овде ?
--- надополнето: 25 март 2012 во 21:55 ---
wow сега сум многу задоволен од мојава екипа .. конечно ми успеа македонски тим да го однесам во групната фаза од некое натпреварување .. после втората сезона во Работнички успеав со многу среќа да се пласирам во групната фаза ... еве слика M. Haifa v FK Rabotnički (Split View).png
Плус 9.87 м ми дадоа што играм во групнава фаза .. и играчиве ке ги промовирам .. ке останам во работнички уште 6-7 сезони и ке го направам многу јака екипа ..
--- надополнето: 25 март 2012 во 22:36 ---
Ама сум баксуз .. Ми паѓаат во група Манчестер Јунајтед , Јувентус и Баерн Минхен .. радосен ке сум ако земам некој бод :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Добра алтернатива ама да не се пацерски напишани имињата на лигите и на некои од фудбалерите? Памтам за 2011 спуштив нешто вакво слично, за летни трансфери и беше како Ѓоко д Фиш да бил авторот.
Дај пример за некој од преводите :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дај пример за некој од преводите :)
Наместо Barclays Premier League пишуваше Primer Lige :pos: Дека играв со Њукасл последен пат на тој сејв, Бен Арфа беше Бенарфа :ROFLMAO: и слични вакви грешки. Го најдов ова на еден друг форум, ама веќе не ставам вакви работи, ептен беше никакво :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
И сеа она погоре има такви грешки или е ок ?

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
И сеа она погоре има такви грешки или е ок ?
Според коментарите никој не се пожалил а и едно другарче што го симна вика дека е топ, абе пробајте симнете па ако не ви се свиѓа избришете не е нешто големо.

24th Update
- More league changes,england, iceland, israel, italy, japan, estonia, liechenstein, macedonia, malta, mexico. wales, peru, portugal, ukraine, brazil

- Competition name changes EG Champions league, Europa League

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Според коментарите никој не се пожалил а и едно другарче што го симна вика дека е топ, абе пробајте симнете па ако не ви се свиѓа избришете не е нешто големо.

24th Update
- More league changes,england, iceland, israel, italy, japan, estonia, liechenstein, macedonia, malta, mexico. wales, peru, portugal, ukraine, brazil

- Competition name changes EG Champions league, Europa League
Ја пробав кај мене не пали седи тоа ко со извичник тоест не игрива е незнам зш :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
^Абе заеби Марибор, стави некој скриншот од сејвот со Билбао. :D
Јас уште 2-3 кола и сум на полу-сезона, сега за сега супер ми оди... ќе ставам утре некои слики. :)
Се немат инспирација :))

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ја пробав кај мене не пали седи тоа ко со извичник тоест не игрива е незнам зш :)
Instructions:
Download and extract the file To:

Documents/ SI / FM12 / Editor data... If there is no editor data folder there, then create one
Then change the file in game to this one. You have to start a new game

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
^ Да да го спуштив тоа второто али сеуште не мие проверено дали ќе чини ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom