Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Јас со вардар почнав да играм,ама многу глупо е направено тоа со финансиите.Ми даваат на пример 30к за плати,сум потрошил 20к и секој месец идам во минус со буџетот.Ниту некој плаќам на рати ни ништо.После 3та сезона ми го праат тимот semi-pro и иди земи асален играч да те видам.
Сеа се мислам со кој тим да почнам...
Затоа оди разговарај со со газдите да ти ги прошират ограничувањата за скаутите и тие ке ти понудуваат играчи кои можеш да ги земеш млади мислам како слободни агенти .. и после тоа нека поиграат малце кај тебе и кој што ке се покаже полесно можеш да го шитниш .. јас сум втора сезона и имам буџет од 3м ,а годишно платата на сите играчи ми е 1.2 м !

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Затоа оди разговарај со со газдите да ти ги прошират ограничувањата за скаутите и тие ке ти понудуваат играчи кои можеш да ги земеш млади мислам како слободни агенти .. и после тоа нека поиграат малце кај тебе и кој што ке се покаже полесно можеш да го шитниш .. јас сум втора сезона и имам буџет од 3м ,а годишно платата на сите играчи ми е 1.2 м !
Абе зимам добри играчи,и наши и странци,значи влегов во лига европа и пак во минус бев.Друга сезона го продавам Драган Ѓорѓиев во Шпанија за 2 мил евра и пак сум во минус.Ми се одмилува од играње.Спонзорот ми дава 20к евра што ќе ми се мене 20к евра?И тоа главен спонзор

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Абе зимам добри играчи,и наши и странци,значи влегов во лига европа и пак во минус бев.Друга сезона го продавам Драган Ѓорѓиев во Шпанија за 2 мил евра и пак сум во минус.Ми се одмилува од играње.Спонзорот ми дава 20к евра што ќе ми се мене 20к евра?И тоа главен спонзор
слушај ме што ти кажувам .. барај да ти ги прошират местата за скаутите да ти нудат играчи од бразил гана БСК јас дадов еден романец кошташе 700к а пошто ми беше добар го ставив на трансвер перманентно да ми платат 1.3 м и уште пола милион на рати во рок од 1 година ..дадов на позајмица по 700к 2ца бразилци .. и од таму пари имам .. сега тој што ми беше едниот бразилец на позајмица од коло коло ми го откупија за 2.5 милиони .. и плус да ми платат пола милион ако даде 10 гола во 1 сезона ..а кошташе 900к
Еве сега ми дадоја пола милион уште .. во 7 утакмици даде 10 гола .

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961

:LOL:

Јас сум со Парма иначе. :)
Добро е само среди ја играта во средина и одбраната ..многу шутеви ти упатиле .. али надвор од рамките за гол .. затоа средината среди ја да не можат многу да поминуваат..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Добро е само среди ја играта во средина и одбраната ..многу шутеви ти упатиле .. али надвор од рамките за гол .. затоа средината среди ја да не можат многу да поминуваат..

Мислам дека сега за сега не треба ништо да се средува. :D

Q

qazwsxedc

Гостин
да прашам нешто,дали мора да се оди ден по ден,или може да се оди од меч на меч?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Го земав Џузепе Престиа од Палермо,како се развива ненормално играчот,тоа е чудо едно.

btw да прашам,скриншот како да направам освен со Fraps ?
Може е глупо прашањево ама ај..

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Го земав Џузепе Престиа од Палермо,како се развива ненормално играчот,тоа е чудо едно.

ALT + F9

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

ALT+F9 и после ќе го најдеш во My Documents/SI/FM2012/screenshots
Така мислам дека беше, ќе се најдеш ваљда.
А можеш и вака.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Така е Alt+f9 за на Windows7 и направиси фолдер /screenshots зошто кај повеќето ги нема ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Фала ви,ќе поставам покасно некој скриншот од досегашните засилувања во Интер и резултатите.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дали и другите што играте ПЛ мака мачите против Блекбурн?
Со ниеден тим немам проблеми како со нив, ме убиваат со голови од прекини, Педерсен минимум по 2 асистенции од корнер или аут, Петровиќ и Дан со глава ме газат.

Kajgana Shop

На врв Bottom