- Член од
- 13 март 2009
- Мислења
- 1.968
- Поени од реакции
- 1.868
Е колку нерви имам изгубено на менаџеров. Имам заприметени често се случува без игра противникот да ми даде гол, а обратно многу поретко.
Е колку нерви имам изгубено на менаџеров. Имам заприметени често се случува без игра противникот да ми даде гол, а обратно многу поретко.
Продавај одма ич не му ја мисли донеси си некој нов играчИграм со работнички ми понудија договор ова ми е прва сезона со нив и зедов многу јак напаѓач од сенегал е .. во претходниот клуб во египет кај што играше имаше постигнато 28 гола на 33 меча .. кај мене има 9 гола на 11 меча вкупно или на 9 меча во прва лига 8 гола .. ама ми вика не бил задоволен во македонија .. сега дали да го шиткам на некој клуб или некое чаре кажете
се договорив со него ке му донесам друг сенегалец .. зедов еден голман млад ми предложи тој . го платив 19000 , и има плата 45фунти неделно за олку бар нека дава голови нека остане кај мене со велкоски се страшен тандемПродавај одма ич не му ја мисли донеси си некој нов играч
Е така више може си му ја срушил носталгијатасе договорив со него ке му донесам друг сенегалец .. зедов еден голман млад ми предложи тој . го платив 19000 , и има плата 45фунти неделно за олку бар нека дава голови нека остане кај мене со велкоски се страшен тандем
Koлку само се пронаоѓам
Ја сум 2018 - 2019 и да не речам секоја ама скоро секоја година Марсеј или Лион се у полуфинале ЛШ.Конечно и јас да освојам титула .
Со Челзи во втората сезона ја освоив лигата и Карлинг купот.
Во ФА купот свесно изгубив.
Инаку само кај мене Лион се јаки во ЛШ или кај сите?
ВО ФМ 2011 еднаш освоија ЛШ ги победија Реал во финале.
Јас изгубив од Лион во 1/2 финале оваа сезона
1-1 во Франција.Дома водам 1-0 и во 84 примам гол.
После тоа се избедирав идам со сите во напад и дебело го јадев 1-5 или така нешто.
Сега Лион во финале против Барса ќе игра.
Барса дома 0-0 со Марсеј на гости тепаа 2-3.
2 француски екипи во 1/2 финале на ЛШ еј... !
Лион во 1/8 финале играа со Реал.
На гости првата изгубија 5-2 а дома победија....wait ....wait for it .... 5-0 !!!
Да не имаш некоја казна со клубот ?Абе со Работнички освоив прво место , купот го освоив и не ми даде да играм квалификации за лига на шампиони или за еуро куп ...дај кажете што е проблемот ..