Football Manager 2012 - Општа дискусија

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Изненадувачки, по промоцијата во Шпанска 2ра лига со Р. Овиедо, како шампион без ниту 1 пораз, влегов во 2ра лига со истото темпо по првите 8 кола, каде што сум 2ро место, 1 бод зад Гранада, исто така без пораз. Мислам дека е прерано да скокнам до Примера, зашто неам ни тим за тоа но ако иде вака како што е сеа - зашто да не? :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Играм со работнички ми понудија договор ова ми е прва сезона со нив и зедов многу јак напаѓач од сенегал е .. во претходниот клуб во египет кај што играше имаше постигнато 28 гола на 33 меча .. кај мене има 9 гола на 11 меча вкупно или на 9 меча во прва лига 8 гола .. ама ми вика не бил задоволен во македонија .. сега дали да го шиткам на некој клуб или некое чаре кажете

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Играм со работнички ми понудија договор ова ми е прва сезона со нив и зедов многу јак напаѓач од сенегал е .. во претходниот клуб во египет кај што играше имаше постигнато 28 гола на 33 меча .. кај мене има 9 гола на 11 меча вкупно или на 9 меча во прва лига 8 гола .. ама ми вика не бил задоволен во македонија .. сега дали да го шиткам на некој клуб или некое чаре кажете
Продавај одма ич не му ја мисли донеси си некој нов играч ;)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Продавај одма ич не му ја мисли донеси си некој нов играч ;)
се договорив со него ке му донесам друг сенегалец .. зедов еден голман млад ми предложи тој . го платив 19000 , и има плата 45фунти неделно :D за олку бар нека дава голови нека остане кај мене со велкоски се страшен тандем

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
се договорив со него ке му донесам друг сенегалец .. зедов еден голман млад ми предложи тој . го платив 19000 , и има плата 45фунти неделно :D за олку бар нека дава голови нека остане кај мене со велкоски се страшен тандем
Е така више може си му ја срушил носталгијата ;)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Еве неколку сличиња после успешната сезона како менаџер на фк.Работнички и селектор на Алжир .. Со работнички 1 место во лига , освоен куп , младинците освоија 2 место лига у19 и го освоија купот у19 . со Алжир помалку среќно стигнав до титулата првак на африка т.е го освоив
купот на афричките нации . FYR Macedonia (Overview_ Season Summary).png Macedonian First League (FYR) (Overview_ Stages)-3.png Macedonian Cup (FYR) (Overview_ Stages).png Algeria v Ghana (Split View).png

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Еве го и суперкупот .. бтв одбив понуди од Депортиво и Нумансија али ги одбив да видам до кај ке одам со Работнички во европа .. KF Shkendija 79 v FK Rabotnički (Split View).png

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Конечно и јас да освојам титула :).
Со Челзи во втората сезона ја освоив лигата и Карлинг купот.
Во ФА купот свесно изгубив.

Инаку само кај мене Лион се јаки во ЛШ или кај сите? o_O
ВО ФМ 2011 еднаш освоија ЛШ ги победија Реал во финале.

Јас изгубив од Лион во 1/2 финале оваа сезона o_O
1-1 во Франција.Дома водам 1-0 и во 84 примам гол.
После тоа се избедирав идам со сите во напад и дебело го јадев 1-5 или така нешто.
Сега Лион во финале против Барса ќе игра.
Барса дома 0-0 со Марсеј на гости тепаа 2-3.
2 француски екипи во 1/2 финале на ЛШ еј... !
Лион во 1/8 финале играа со Реал.
На гости првата изгубија 5-2 а дома победија....wait ....wait for it .... 5-0 !!! o_O

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Конечно и јас да освојам титула :).
Со Челзи во втората сезона ја освоив лигата и Карлинг купот.
Во ФА купот свесно изгубив.

Инаку само кај мене Лион се јаки во ЛШ или кај сите? o_O
ВО ФМ 2011 еднаш освоија ЛШ ги победија Реал во финале.

Јас изгубив од Лион во 1/2 финале оваа сезона o_O
1-1 во Франција.Дома водам 1-0 и во 84 примам гол.
После тоа се избедирав идам со сите во напад и дебело го јадев 1-5 или така нешто.
Сега Лион во финале против Барса ќе игра.
Барса дома 0-0 со Марсеј на гости тепаа 2-3.
2 француски екипи во 1/2 финале на ЛШ еј... !
Лион во 1/8 финале играа со Реал.
На гости првата изгубија 5-2 а дома победија....wait ....wait for it .... 5-0 !!! o_O
Ја сум 2018 - 2019 и да не речам секоја ама скоро секоја година Марсеј или Лион се у полуфинале ЛШ.

Со Виљареал партали напраив . Во 7 сезони освоив 4 пати лига шпанска и 5 ЛШ . Кога ќе имам време ќе стаам слика од еден реген што го имам . Во моето богато исксутво и долгогдошно играње на Менаџер немам сретнато таков играч .
И m'baye niang го купив за 1 мил а моментално ми вреди 33 . Се развива во најдобар напаѓач на играва .

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Еј има некој нормална датабаза ? кај мене се откажав па ова не е нормално Пиазон 3.0 ПА , Рамирез исто и тако даље ако има некој нормална дата база нека каже ;)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Абе со Работнички освоив прво место , купот го освоив и не ми даде да играм квалификации за лига на шампиони или за еуро куп ...дај кажете што е проблемот ..

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Абе со Работнички освоив прво место , купот го освоив и не ми даде да играм квалификации за лига на шампиони или за еуро куп ...дај кажете што е проблемот ..
Да не имаш некоја казна со клубот ?

Kajgana Shop

На врв Bottom