- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
не знам прва сезона ми е кај што го водам.. кај да видам тоа ??Да не имаш некоја казна со клубот ?
не знам прва сезона ми е кај што го водам.. кај да видам тоа ??Да не имаш некоја казна со клубот ?
Па во наптреварувањата мора да ти пишува зошто не учествувашне знам прва сезона ми е кај што го водам.. кај да видам тоа ??
kaj continental competition нема ништо сигурно имаат некоја забрана .. сега за 2 месеци ке си одам од клубов.. сакав бар да искусам како е со вака подобар македонски тим да пробам во европскиве натпреварувања .. претходно со охрид испаднав одма .. со работнички се појачав многу за на крај да не можам да играм.. требаше да ја прифатам понудата од депортивоПа во наптреварувањата мора да ти пишува зошто не учествуваш
да дојш со усб кај мене да ти ја дам саглам игра .. со си пачој .ХЕЛП ! на сред сезона стегам Play за да почнам утакмицава, ме искључвит... еве ова ми викат.
now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_action_zones_state_changed.xml
now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_radar_panel_state_changed.xml
now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_action_zones_state_match_report_state_changed.xml
ја преинсталирав играва одново неколку пати пак истиот проблем. шо да напрам, некој да помогнит ???
ДОбро, прво на која резолуција ја играш играва и колкав монитор имаш? Глеј како ти се збрчкани буквите ко чварки.ХЕЛП ! на сред сезона стегам Play за да почнам утакмицава, ме искључвит... еве ова ми викат.
now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_action_zones_state_changed.xml
now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_radar_panel_state_changed.xml
now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_action_zones_state_match_report_state_changed.xml
ја преинсталирав играва одново неколку пати пак истиот проблем. шо да напрам, некој да помогнит ???
остај го ке средиме со мене јас ке му ја дамДОбро, прво на која резолуција ја играш играва и колкав монитор имаш? Глеј како ти се збрчкани буквите ко чварки.
абе уба си е резолуцијата , од ко ќе стегнам Play тогаш ми исључвит и на помало прозорче ми го покажвит она... иначе за саглам да е играва саглам е на неколку души му ја иам даено мојава инсталација па си терет си игрет тие без проблем :/ДОбро, прво на која резолуција ја играш играва и колкав монитор имаш? Глеј како ти се збрчкани буквите ко чварки.
Му понудив 1 год пред да му истече и ми рече несакал .. сега пак му нудам пак нејке . .али ке земам 2-3ца добри и овие одд бразил што ги имам 6-7 мн јак тим ке имам нека одат овие за велкоски имам замена многу јаки напаѓачи а за овај другиов сега му понудувам договор на демири ако дојде тој супер ке е ..Епа што чекаш ти до последен момент. 1 година пред да му истече договорот провери дали сака да го продолжи. Ако не сака, тогаш можеш да го продадеш, вака те заебат и си идат за безпари.
Му понудив 1 год пред да му истече и ми рече несакал .. сега пак му нудам пак нејке . .али ке земам 2-3ца добри и овие одд бразил што ги имам 6-7 мн јак тим ке имам нека одат овие за велкоски имам замена многу јаки напаѓачи а за овај другиов сега му понудувам договор на демири ако дојде тој супер ке е ..Епа што чекаш ти до последен момент. 1 година пред да му истече договорот провери дали сака да го продолжи. Ако не сака, тогаш можеш да го продадеш, вака те заебат и си идат за безпари.