Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Па во наптреварувањата мора да ти пишува зошто не учествуваш
kaj continental competition нема ништо сигурно имаат некоја забрана .. сега за 2 месеци ке си одам од клубов.. сакав бар да искусам како е со вака подобар македонски тим да пробам во европскиве натпреварувања .. претходно со охрид испаднав одма .. со работнички се појачав многу за на крај да не можам да играм.. требаше да ја прифатам понудата од депортиво :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
ХЕЛП ! на сред сезона стегам Play за да почнам утакмицава, ме искључвит... еве ова ми викат.
now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_action_zones_state_changed.xml

now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_radar_panel_state_changed.xml

now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_action_zones_state_match_report_state_changed.xml

ја преинсталирав играва одново неколку пати пак истиот проблем. шо да напрам, некој да помогнит ???

Attachments

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
ХЕЛП ! на сред сезона стегам Play за да почнам утакмицава, ме искључвит... еве ова ми викат.
now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_action_zones_state_changed.xml

now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_radar_panel_state_changed.xml

now well-formed(invalid token) at line 1 of floating_action_zones_state_match_report_state_changed.xml

ја преинсталирав играва одново неколку пати пак истиот проблем. шо да напрам, некој да помогнит ???
да дојш со усб кај мене да ти ја дам саглам игра .. со си пачој .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

ДОбро, прво на која резолуција ја играш играва и колкав монитор имаш? Глеј како ти се збрчкани буквите ко чварки.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
ДОбро, прво на која резолуција ја играш играва и колкав монитор имаш? Глеј како ти се збрчкани буквите ко чварки.
остај го ке средиме со мене јас ке му ја дам :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
абе уба си е резолуцијата , од ко ќе стегнам Play тогаш ми исључвит и на помало прозорче ми го покажвит она... иначе за саглам да е играва саглам е на неколку души му ја иам даено мојава инсталација па си терет си игрет тие без проблем :/

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ме заебавај бе види каков е фонтот, едвај прочитав дека голман ти е Тибо Куртоа и тоа од што го знам играчот, ама ај ти си знаеш :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Пачот со јануарските трансфери ќе биде за нас смртнициве набрзо или да си почнам нова?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Леле како сум се изнервирал. Му понудувам договор на Муарем Муарем да го продолжи за уште 2 години и му давам неделна плата 3.800 и не го прифати а никој во работнички ми нема толкава плата .. оваа сезона е најдобар кај мене и сега ке се сели во аполон ццц.
FK Rabotnički (Transfers_ Transfer Center).png
Ај овај си ојде Велкоски иста приказна .. него му давав 5000 неделна плата и не го продолжи договорот ојде во Шериф . FK Rabotnički (Transfers_ Transfer Center)-2.png
Нека одат со мојов клуб освоија нешто а сега што ке освојат таму .. грешка моја што не го дадов велкоски лани ко ми нудеа 3м за него .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Епа што чекаш ти до последен момент. 1 година пред да му истече договорот провери дали сака да го продолжи. Ако не сака, тогаш можеш да го продадеш, вака те заебат и си идат за безпари.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Епа што чекаш ти до последен момент. 1 година пред да му истече договорот провери дали сака да го продолжи. Ако не сака, тогаш можеш да го продадеш, вака те заебат и си идат за безпари.
Му понудив 1 год пред да му истече и ми рече несакал .. сега пак му нудам пак нејке . .али ке земам 2-3ца добри и овие одд бразил што ги имам 6-7 мн јак тим ке имам нека одат овие за велкоски имам замена многу јаки напаѓачи а за овај другиов сега му понудувам договор на демири ако дојде тој супер ке е ..
--- надополнето: 23 март 2012 во 19:18 ---
Му понудив 1 год пред да му истече и ми рече несакал .. сега пак му нудам пак нејке . .али ке земам 2-3ца добри и овие одд бразил што ги имам 6-7 мн јак тим ке имам нека одат овие за велкоски имам замена многу јаки напаѓачи а за овај другиов сега му понудувам договор на демири ако дојде тој супер ке е ..

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Јас со вардар почнав да играм,ама многу глупо е направено тоа со финансиите.Ми даваат на пример 30к за плати,сум потрошил 20к и секој месец идам во минус со буџетот.Ниту некој плаќам на рати ни ништо.После 3та сезона ми го праат тимот semi-pro и иди земи асален играч да те видам.
Сеа се мислам со кој тим да почнам...

Kajgana Shop

На врв Bottom