- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 912
Би сакал ли некој да ми даде линк да ја симнам играта и да симнам се што треба за да почнам да ја играм? фала мноооогу
Прв прв пост во 100 страна
Прв прв пост во 100 страна
Запознаен сум со нивните правила .. имаат солиден тим ..Имаш играно со нив? Запознаен си со нивните правила при трансфер политиката? Јас не викам дека се слаби ама треба да имаш многу среќа за да ја освоиш лигата.
Нианг е можеби најдобриот напаѓач во играваПредизвик е да ги симнеш Барса и Реал од првите две позиции , поготово Барса .
Па така почнав со Виљареал . Има мало стадионче со 23000 , долг према банка од 600 илјади евра секој месец до 2018 и не така лоши играчи .
Првата сезона се едно - две засилувања стигнав до 4 место ( Валенсија ме помина во последно коло за 3) ЛШ после групи изгуби од Марсеј и го осовоив купот на среќа зашо Реал испадна а Барса во финале ми играше со втор состав . До полусезона ми идеше топ , меѓутоа на 28 јануари ми се деси најголемиот малер што сум го имал досега во моето играње . Ми се повредија Нилмар и Роси на 6 односно 5 месеци на иста утакмица а пари за трансфери 0 . И така позјмив тиња играчи и изгурав некако до 4 место .
Вторава сезона има шанси да завршам 3 . Куп играм сега со Реал ( ако играат со втор состав може ќе ги поминам ) и ЛШ поминав групи и играм со Милан .
Направив нколку интересни трансфери . Ги донесов Вилиан , Бокети , Витцел од Бенфика , Нианг , Рондон и еве сега преговарам за Инлер .
Ќе ми требаат неколку сезони да се средам со оглед на буџетот за трансфер од 15 милиони оваа година . Продавав играчи , некој ги земав на рати .
Се надевам и дека за некое време ако не изградам стадион барем ќе го надоградам постоечкиов . И да се средам со финансииве малку . Терените за тренинг ги надоградувам зашо се тиња . За првиот тим сега го праам и ме чинеше 7 мил .
Поз па како ќе напредувам ќе пишам
Знам дека е добар ама за да освоиш шпанска лига пред Реал и Барса треба нешто повеќе.Запознаен сум со нивните правила .. имаат солиден тим ..
Абе аман сега со австрија до 19 години играм и се мислам да ја избришам играва почна да ме нервира .. немаат лев бек , само 2ца напаѓачи ужас е ..Знам дека е добар ама за да освоиш шпанска лига пред Реал и Барса треба нешто повеќе.
треба да имаш фм 12.0.4 и да ја спуштиш лигата на фм-балканнекој ако може да ми каже шо да напраам, за да играм со македонски тимови.
Започнав нова игра со Нотингем Форест. Време е овој клуб да се врати таму каде што припаѓа....на врвот на фудбалскиот свет!
Потпишав за клубот. Ветив дека ќе бидам во горниот дел на табелата во втората англиска лига. Со буџет од 2 милиони евра немав многу избор. Ги направив следниве трансфери:
Сезоната беше доста интересна. Ни јас не очекував но се најдов во позиција да се борам за првото место. Борбата беше со Вест Хем.
И во куповите добро ми одеше. Во Карлинг Купот стигнав до полуфинале, каде изгубив од Челзи.
А во ФА купот имав повеќе среќа, не наидов на англиските титани па го освоив купот.
На крајот на сезоната завршив и прв на табелата. Ја освоив втората лига а воедно си осигурав место во Лига Европа.
Да се пофалам дека нападот работи беспрекорно, но имам проблем со одбраната, примам многу голови.
Сега сум на средина на новата сезона. Моментално сум 9-ти во Премиер Лигата. Ветив дека ќе избегнам испаѓање, а добро ми оди.
За тоа каков тим изградив, какви резултати постигнав...на крај на сезоната ќе кажам!
Стигна и првиот трофеј:Конечно во четвртата сезона успех со Сабадел. Откако во втората сезона ги внесов во Примера, во третата успеав да се изборам за опстанок, стигна и успех во четвртата сезона. Финале во Копа Дел Реј. Имав голема среќа што до финалето не ми се падна еден од Реал, Барселона, Валенсија, Валенсија може да ги добијам во еден натпревар меѓутоа во два нема теоретски шанси. Сега баш со Валенсија ќе играм во финалето, па зошто да не освојам и титула, мада не ми е ни толку важно, важно е што играм финале, автоматски со тоа и квалификации за Куп Уефа, што би донело многу поголем приход понатаму. Оваа сезона во првенството добро ми оди, 12то место со овој тим и неможе да очекувам нешто повеќе, здравје за десетина години може ќе се борам со Реал и Барса за титулата.
Еве го и патот до финалето: