StarScr3am
Ѓавол
леееееееее ќе се убијам со МУФЦ направив бомбастичен клуб: Меси,Геце,Ди Марија,М'вила,Сако,Марсело,Адлер :/ ама направив бед :/ меморирајќи друга кариера ја снимив по грешка на оваа на првава кариера :/ и ми се изгуби сејвот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај пак ќе досадвам. Зошто од кога ќе инсталирам нов пач, играта стига до loading прозорецот и потоа се исклучва..
Не биди дисугрен во тоаЗа тие на кои што им е досадно и си бараат предизвик:
Has anyone won Champions League with home-grown players at club?
Ова е тешко остварливо пред 2020-25, ама натаму е можно![]()
Ова ми е најдобриот резултат од оваа сезона ..втора ми е а во првата завршив на 3то место и го освоив купот и суперкупот на македонија .. и засега добро ми оди имам исто бодови со Работнички на делба на 1то место сме само што тие имаат 2 гола помалце од мене примено![]()
знам знам .. али до прво полувреме имаа само 2 шутеви али на полувреме ги сменав некои од важните играчи и ставив младинци чисто онака да искусат и поради тоа поради невоиграноста се деси ова али за среќа имам одлични голманиДобар процент на голови со бројот на шутови. Чудно како не си примил гол, зашто разликата од шутови со другата екипа не е баш голема. Си дозволил дури 9 шута кон голот а ти имаш 12. Среќа што се регени глупави во другиот тим . Поработи малце на одбраната и во средината па да немаш такви проценти на шутеви на твојот гол, посебно не од толку слаби екипи.
За тие на кои што им е досадно и си бараат предизвик:
Has anyone won Champions League with home-grown players at club?
Ова е тешко остварливо пред 2020-25, ама натаму е можно![]()
Добро очекував ова некој да го пише, ама сепак мислев за некој помал тимПа со Барселона моеш за 2-3 сезони сигурно... па и со Реал, ако успееш да ги вратиш „избеганите“... Баш ќе пробам со Реал некојпат ова...![]()
Моеш и со Партизан ако сакаш и тоа пред твоата прогнозаДобро очекував ова некој да го пише, ама сепак мислев за некој помал тим![]()
Моеш и со Партизан ако сакаш и тоа пред твоата прогноза![]()
HD 1080p Video or didn't happened.Моеш и со Партизан ако сакаш и тоа пред твоата прогноза![]()