Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Немам играно никаков менаџер се заинтересирав читајќи :) , сеа компјутеров ми е канта :cautious:
1GB , Windows XP
Графичка Intel Celeron 430 @ 1,80 GHz

И ако може да ја играм играва едно линкче во ПП да ја даунлоадирам? :X3:
Фала однапред ! ;)

Член од
8 декември 2011
Мислења
152
Поени од реакции
9
некаде освен на фм-балкан може да се симне македонската лига?

Член од
8 декември 2011
Мислења
152
Поени од реакции
9
може некој,да ми каже дали мора да се гледаат натпреварите?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
може некој,да ми каже дали мора да се гледаат натпреварите?
мора да се гледаат али намести таму ако не сакаш цел натпревар имаш само клучните моменти и намести на најголема брзина ... али подобро ти е добро да го гледаш натпреварот за да видиш кој играч како игра .. едно друго .. иначе ако не ги гледаш натпреварите нема да ја сватиш играва !!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Му се десило на некој ова? Играм со Реал Овидео против некои Пумарин и наеднаш...

Ролан Гарос! Прв пат ваков терен да видам...
Хахаха, која лига се овие Пумарин???

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Хахаха, која лига се овие Пумарин???
Се надевам се некои аматери во најниска лига, зашто ваков стадион само за одбојка на плажа ми изгледа...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Го симнав менаџеров, додуша се игра на моменти ми подзакочува ама се трпи некако се јади (y)
Вака на почеток првите три пријателски утакмици од кои беа Манчестер Јунајтед резервниот тим, овие вториве бееа некој си нз кој :pos: и третата екипа беше ПСЖ .
Првата ја тепав 3-0 , 5-0 и 3-1. Сеа уште ми останува со Валенсија пријателска и почнува првенството.Вака оптимистички делувам,но верувам дека ќе бидам во првите 4.
Иначе играм со Манчестер Јунајтед...
На почеток добив неколку критики од фудбалерите, од кои на последната утакмица ги изоставив :cool:, а и добив критика за формацијата од помошник тренерот Фелан мислам се викаше...
Иначе интересен е и заразен менаџеро (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да навиваш за Манчестер а да не знаеш кој е помошник тренер.... :D:D:D:D:D:D:D:D Квеироз ќе да е, каков Фелан :D

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Да навиваш за Манчестер а да не знаеш кој е помошник тренер.... :D:D:D:D:D:D:D:D Квеироз ќе да е, каков Фелан :D
сигурно мисли за овие тренериве што нон-стоп се жалат дека треба да се фокусираш на меч-препарејШН :)
иначе конечно почнав со рома и овој пат одам до крај :) немав многу пари за трансфери па ги распродадов ѓубрињата, купив 2-3ца на рати (а не можам ни повеќе од 2 не-европејци да купам) и сега сум во потрага по победничката тактика.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абре каков Квериоз , нон стоп ме критикува за тактика еден Phelan на Pep talk ...
Ни К од Квериоз.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
сигурно мисли за овие тренериве што нон-стоп се жалат дека треба да се фокусираш на меч-препарејШН :)
иначе конечно почнав со рома и овој пат одам до крај :) немав многу пари за трансфери па ги распродадов ѓубрињата, купив 2-3ца на рати (а не можам ни повеќе од 2 не-европејци да купам) и сега сум во потрага по победничката тактика.
4-2-1-3 пробај вака одбраната све да ти е defense , средина овие 2ца еден defense (ball wining player) другиот suport (advanced playmaker) , овај 1 што е стави го support AM , а во напад најдобриот стави го во средина како poacher , а овие од страна како advanced forward ..со добра одбрана а рома има добра одбрана ке даваш мн голови вака .. !
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 11:55 ---
Абре каков Квериоз , нон стоп ме критикува за тактика еден Phelan на Pep talk ...
Ни К од Квериоз.
нешто друго имаш спуштено :P

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
@ acereal Mike Phelan!

Иначе врзав 3 порази :cautious:
Од манчестер сити изгубив 3-0 заслужено би рекол ...
Ама другиве две утакмици во лигава не разбирам како може онолку глупи голови да примам ... Голманиве киксери невидени...
Не знам што да правам не можам сеуште да им ја најдам соодветната формација , пробав со 4-4-2 го исцицав 3-0 , 4-2-3-1 беше добра ама сепак не е тоа тоа.
И да прашам како се ставаат замени? Пошто секогаш клупата ми е празна?
И моралот како да се крени гледам на некој пишува дека им е на ниско ниво..?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
@ acereal Mike Phelan!

Иначе врзав 3 порази :cautious:
Од манчестер сити изгубив 3-0 заслужено би рекол ...
Ама другиве две утакмици во лигава не разбирам како може онолку глупи голови да примам ... Голманиве киксери невидени...
Не знам што да правам не можам сеуште да им ја најдам соодветната формација , пробав со 4-4-2 го исцицав 3-0 , 4-2-3-1 беше добра ама сепак не е тоа тоа.
И да прашам како се ставаат замени? Пошто секогаш клупата ми е празна?
И моралот како да се крени гледам на некој пишува дека им е на ниско ниво..?
Лол.

Човек, без навреда али читни си малце за Менаџер или изглеј видео некои, основните работи не ги знаеш. Не ни можеме да ти објасниме вака...

Еве помош.

Kajgana Shop

На врв Bottom