ajde be, sto se storiчекај сега ке ти дадам линк !
ете ти пп !ajde be, sto se stori
мора да се гледаат али намести таму ако не сакаш цел натпревар имаш само клучните моменти и намести на најголема брзина ... али подобро ти е добро да го гледаш натпреварот за да видиш кој играч како игра .. едно друго .. иначе ако не ги гледаш натпреварите нема да ја сватиш играва !!може некој,да ми каже дали мора да се гледаат натпреварите?
Хахаха, која лига се овие Пумарин???Му се десило на некој ова? Играм со Реал Овидео против некои Пумарин и наеднаш...
Ролан Гарос! Прв пат ваков терен да видам...
Се надевам се некои аматери во најниска лига, зашто ваков стадион само за одбојка на плажа ми изгледа...Хахаха, која лига се овие Пумарин???
сигурно мисли за овие тренериве што нон-стоп се жалат дека треба да се фокусираш на меч-препарејШНДа навиваш за Манчестер а да не знаеш кој е помошник тренер.... Квеироз ќе да е, каков Фелан
Абре каков Квериоз , нон стоп ме критикува за тактика еден Phelan на Pep talk ...Да навиваш за Манчестер а да не знаеш кој е помошник тренер.... Квеироз ќе да е, каков Фелан
4-2-1-3 пробај вака одбраната све да ти е defense , средина овие 2ца еден defense (ball wining player) другиот suport (advanced playmaker) , овај 1 што е стави го support AM , а во напад најдобриот стави го во средина како poacher , а овие од страна како advanced forward ..со добра одбрана а рома има добра одбрана ке даваш мн голови вака .. !сигурно мисли за овие тренериве што нон-стоп се жалат дека треба да се фокусираш на меч-препарејШН
иначе конечно почнав со рома и овој пат одам до крај немав многу пари за трансфери па ги распродадов ѓубрињата, купив 2-3ца на рати (а не можам ни повеќе од 2 не-европејци да купам) и сега сум во потрага по победничката тактика.
нешто друго имаш спуштеноАбре каков Квериоз , нон стоп ме критикува за тактика еден Phelan на Pep talk ...
Ни К од Квериоз.
Лол.@ acereal Mike Phelan!
Иначе врзав 3 порази
Од манчестер сити изгубив 3-0 заслужено би рекол ...
Ама другиве две утакмици во лигава не разбирам како може онолку глупи голови да примам ... Голманиве киксери невидени...
Не знам што да правам не можам сеуште да им ја најдам соодветната формација , пробав со 4-4-2 го исцицав 3-0 , 4-2-3-1 беше добра ама сепак не е тоа тоа.
И да прашам како се ставаат замени? Пошто секогаш клупата ми е празна?
И моралот како да се крени гледам на некој пишува дека им е на ниско ниво..?