Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 февруари 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Официјален пач нема сеуште, а има апдејт само за трансферите од Јануари. Еве ти го, имаш таму и инструкции како да играш со него:

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6305

Можеби не се направени сите тимови, али овие поважните во поголемите лиги ги има сите.
фала :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
7мо коло во чемпионшип со Портсмут 4 победи 2 нерешени и 1 пораз. :icon_mrgr:
Победи:
Испвич1-5 Портсмут
Портсмут 5-2 Лидс
Портсмут 4-0 Брингтон
Ридинг 2-6 Портсмут
Нерешено:
Портсмут 1-1 Вест Хем
Бирмингем 1-1 Портсмут
Пораз:
Дерби Каунти 4-2 Портсмут (1-2 полувреме :confused:)

Ќе го восхреснам тимов од мртвите :свиркам:
да не се урочам пу пу пу

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
После победата од 3-0 над шкендија сум на чекор до освојување на прва титула во македонската лига со фк охрид 2004 ! а шкендија после овој пораз испадна од лигата Aleksandar Karafiloski (News_ Inbox).png

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Тернана, за малку не ми успеа да влезам во Сериа Б, но прилично сум сигурен, со неколку нови играчи наредната сезона ќе ми успее !

Еве играчи, ако има уште некој кој игра со нисколигаши

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
еве првенче со фк охрид 2004 .. во првата сезона освоив купот на македонија и суперкупот и завршив на 3то место .. во втората сезона еве ја освоив титулата во македонска прва лига и сум во финале во купот на македонија .. али овај газдава не даваше доволно пари за трансфери за следната сезона и го раскинав договорот .. Macedonian First League (FYR) (Overview_ Stages)-2.png

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
еве првенче со фк охрид 2004 .. во првата сезона освоив купот на македонија и суперкупот и завршив на 3то место .. во втората сезона еве ја освоив титулата во македонска прва лига и сум во финале во купот на македонија .. али овај газдава не даваше доволно пари за трансфери за следната сезона и го раскинав договорот ..Прегледај го приврзокот 39974
Предводени од верните РИБАРИ :) Бтв, како ја стави сликата?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Предводени од верните РИБАРИ :) Бтв, како ја стави сликата?
кај шо ти е ова испрати мислење имаш прикачи датотека и преку тоа ја редиш сликата :D
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 22:17 ---
уу ама заебана работа .. после 2 добри сезони во македонска лига не можам да најдам некој поарен клуб за работа ..па морам да ја водам селекцијата на австрија у19

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Предизвик е да ги симнеш Барса и Реал од првите две позиции , поготово Барса .
Па така почнав со Виљареал . Има мало стадионче со 23000 , долг према банка од 600 илјади евра секој месец до 2018 и не така лоши играчи .
Првата сезона се едно - две засилувања стигнав до 4 место ( Валенсија ме помина во последно коло за 3) ЛШ после групи изгуби од Марсеј и го осовоив купот на среќа зашо Реал испадна а Барса во финале ми играше со втор состав . До полусезона ми идеше топ , меѓутоа на 28 јануари ми се деси најголемиот малер што сум го имал досега во моето играње . Ми се повредија Нилмар и Роси на 6 односно 5 месеци на иста утакмица а пари за трансфери 0 . И така позјмив тиња играчи и изгурав некако до 4 место .
Вторава сезона има шанси да завршам 3 . Куп играм сега со Реал ( ако играат со втор состав може ќе ги поминам ) и ЛШ поминав групи и играм со Милан .
Направив нколку интересни трансфери . Ги донесов Вилиан , Бокети , Витцел од Бенфика , Нианг , Рондон и еве сега преговарам за Инлер .
Ќе ми требаат неколку сезони да се средам со оглед на буџетот за трансфер од 15 милиони оваа година . Продавав играчи , некој ги земав на рати .
Се надевам и дека за некое време ако не изградам стадион барем ќе го надоградам постоечкиов . И да се средам со финансииве малку . Терените за тренинг ги надоградувам зашо се тиња . За првиот тим сега го праам и ме чинеше 7 мил .

Поз па како ќе напредувам ќе пишам

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Играл некој со Малага да ми каже дали е добар предизвик да се игра со нив ?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Со кој било друг у шпанија освен Браса и Реал е предизвик .
Малга мислам дека имаат добри играчи и имаат повеќе пари , нели шеик имаат за газда

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас сум играл. Да добар предизвик е, иако тимот го држат арапи првите 2-3 сезони нема да имаш пари како што има Ман Сити.
Јас со Малага ја освоив ЛЕ, Супер Купот на Европа и Копа дел Реј во два наврати. Таму поминав 4 сезони и ужасно е тешко да ги поминеш Барса и Реал. Јас се изнервирав и не продолжив иако изградив добар тим, се преселив во Сити.
Рондон е ѕверка, стајте го Poacher само!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ај денојве ќе почнам со Малага па ќе ставам тука резултати

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Амн бре, јас со Атлетик за малку ќе земев титула во Шпанија, вие со други екипи од Шпанија играте и пак се жалите :D :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Атлетик не се слаби .
Имаш играно со нив? Запознаен си со нивните правила при трансфер политиката? Јас не викам дека се слаби ама треба да имаш многу среќа за да ја освоиш лигата.

Kajgana Shop

На врв Bottom