Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој пач за Македонска лига и за фаците на играчите и дресовите?

Само да ве информирам дека постои ( голема ) веројатност откако ке ја пачувате играта тактиката од претходната верзија на играта да ви биде лоша во новиот пач, тоа беше случај на секој менаџер до сега а и на овој откако го ставив првиот пач морав '' твикови '' да правам на мојата тактика бидејќи беше разлика црно со бело по пачувањето, огромна разлика имаше ...

Само да ве информирам дека постои ( голема ) веројатност откако ке ја пачувате играта тактиката од претходната верзија на играта да ви биде лоша во новиот пач, тоа беше случај на секој менаџер до сега а и на овој откако го ставив првиот пач морав '' твикови '' да правам на мојата тактика бидејќи беше разлика црно со бело по пачувањето, огромна разлика имаше ...
Точно е ова и кај мене така се чудев ја играв со Милан 4-3-3 и даваа ептен голови, а од коa го стаив пачот ме искинаа назад дупка одбранана а нападот топка не фаќаше посед имав никаков, сеа ги играм 4-2-3-1 и 4-1-2-1-2 не даваат така голови како претходно ама важно победувам.
Еве од мене еден интересен team of the week
96663470.jpg

Ја симнав играта (reloaded) и пробувам да ја ставам на виртуелен драјв ама неќе. Пример, ја имам 2010-та уште на компјутер, и ако пробам неа да ја ставам, работи без проблем, а 11-та неќе никако. Пробав и со даемон, алкохол и меџик диск и ниедно неќе. Помош од некој?

Има ли крак за 11.1.1 или ќе си ја поебам играта кога ќе го инсталирам ?

Има ли крак за 11.1.1 или ќе си ја поебам играта кога ќе го инсталирам ?

И јас тоа се плашам, затоа не го инсталирам, ќе видиме деновиве, веројатно ќе извадат крак.

Може да го инсталирам 11.1.1 пачот без да имам инсталирано 11.0.1?

If you haven’t downloaded the previous patch (11.1.0) please be aware that by downloading the new patch (11.1.1) you will automatically get all of the previous changes / fixes from previous patches, so there is no need to download 11.1.0 and 11.1.1 – just download the latest version 11.1.1.

Има ли опција менаџерот да се игра online? ( Пр. Јас со моите другари од дома)

Имам проблем со реализација !!! 15-20 удари кон гол 5 максимум завршуваат у рамки на гол , занчи максимум некогаш се по 2 или 3 . Чаре некој ?!?!?!?

Metono1[mkd];3889681 напиша:
Има ли опција менаџерот да се игра online? ( Пр. Јас со моите другари од дома)

На старите менаџери можеше (јас имам играно) за овој немам пробано ама не би требало да неможе, еден треба само да биде креатор/сервер (најубаво тој со најдобар ПЦ) и треба само да ви ја даде неговата ип адреса и да се поврзете мрежно. Значи пак ќе напоменам така беше порано за овој неам поима дали е исто али можеш да пробаш така у нетворк

Имам проблем со реализација !!! 15-20 удари кон гол 5 максимум завршуваат у рамки на гол , занчи максимум некогаш се по 2 или 3 . Чаре некој ?!?!?!?
Намали им шут од далеку.На тие што имаат 16+ long shots,стави им sometimes,на другиве rarely.
И во текот на натпреварот,во touchline instructions намести work ball into box.

Ми се дешават повреди ненормално често. Моментално имам 7 првотимци повредени и тоа од минимум 2-3 недели до 2-3 месеци. Што е тоа? Бенитез синдром? :)
И што е најнелогично, Торес не спаѓа во повредените. Уствари едвај се повреди еднаш на 2-3 дена. Да не го урочам :).

Му се случува ли срањево на некој друг. Сега имам 7 првотимци повредени, и 2 суспендирани. Играм со Ливерпулот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom