Точно е ова и кај мене така се чудев ја играв со Милан 4-3-3 и даваа ептен голови, а од коa го стаив пачот ме искинаа назад дупка одбранана а нападот топка не фаќаше посед имав никаков, сеа ги играм 4-2-3-1 и 4-1-2-1-2 не даваат така голови како претходно ама важно победувам.Само да ве информирам дека постои ( голема ) веројатност откако ке ја пачувате играта тактиката од претходната верзија на играта да ви биде лоша во новиот пач, тоа беше случај на секој менаџер до сега а и на овој откако го ставив првиот пач морав '' твикови '' да правам на мојата тактика бидејќи беше разлика црно со бело по пачувањето, огромна разлика имаше ...
И јас тоа се плашам, затоа не го инсталирам, ќе видиме деновиве, веројатно ќе извадат крак.Има ли крак за 11.1.1 или ќе си ја поебам играта кога ќе го инсталирам ?
If you haven’t downloaded the previous patch (11.1.0) please be aware that by downloading the new patch (11.1.1) you will automatically get all of the previous changes / fixes from previous patches, so there is no need to download 11.1.0 and 11.1.1 – just download the latest version 11.1.1.Може да го инсталирам 11.1.1 пачот без да имам инсталирано 11.0.1?
На старите менаџери можеше (јас имам играно) за овој немам пробано ама не би требало да неможе, еден треба само да биде креатор/сервер (најубаво тој со најдобар ПЦ) и треба само да ви ја даде неговата ип адреса и да се поврзете мрежно. Значи пак ќе напоменам така беше порано за овој неам поима дали е исто али можеш да пробаш така у нетворкMetono1[mkd];3889681 напиша:Има ли опција менаџерот да се игра online? ( Пр. Јас со моите другари од дома)
Намали им шут од далеку.На тие што имаат 16+ long shots,стави им sometimes,на другиве rarely.Имам проблем со реализација !!! 15-20 удари кон гол 5 максимум завршуваат у рамки на гол , занчи максимум некогаш се по 2 или 3 . Чаре некој ?!?!?!?