Football Manager 2011

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Има ли некој пач за Македонска лига и за фаците на играчите и дресовите?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.591
Само да ве информирам дека постои ( голема ) веројатност откако ке ја пачувате играта тактиката од претходната верзија на играта да ви биде лоша во новиот пач, тоа беше случај на секој менаџер до сега а и на овој откако го ставив првиот пач морав '' твикови '' да правам на мојата тактика бидејќи беше разлика црно со бело по пачувањето, огромна разлика имаше ...

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
Само да ве информирам дека постои ( голема ) веројатност откако ке ја пачувате играта тактиката од претходната верзија на играта да ви биде лоша во новиот пач, тоа беше случај на секој менаџер до сега а и на овој откако го ставив првиот пач морав '' твикови '' да правам на мојата тактика бидејќи беше разлика црно со бело по пачувањето, огромна разлика имаше ...
Точно е ова и кај мене така се чудев ја играв со Милан 4-3-3 и даваа ептен голови, а од коa го стаив пачот ме искинаа назад дупка одбранана а нападот топка не фаќаше посед имав никаков, сеа ги играм 4-2-3-1 и 4-1-2-1-2 не даваат така голови како претходно ама важно победувам.
Еве од мене еден интересен team of the week

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ја симнав играта (reloaded) и пробувам да ја ставам на виртуелен драјв ама неќе. Пример, ја имам 2010-та уште на компјутер, и ако пробам неа да ја ставам, работи без проблем, а 11-та неќе никако. Пробав и со даемон, алкохол и меџик диск и ниедно неќе. Помош од некој?

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Има ли крак за 11.1.1 или ќе си ја поебам играта кога ќе го инсталирам ?

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Може да го инсталирам 11.1.1 пачот без да имам инсталирано 11.0.1?
If you haven’t downloaded the previous patch (11.1.0) please be aware that by downloading the new patch (11.1.1) you will automatically get all of the previous changes / fixes from previous patches, so there is no need to download 11.1.0 and 11.1.1 – just download the latest version 11.1.1.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Има ли опција менаџерот да се игра online? ( Пр. Јас со моите другари од дома)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Имам проблем со реализација !!! 15-20 удари кон гол 5 максимум завршуваат у рамки на гол , занчи максимум некогаш се по 2 или 3 . Чаре некој ?!?!?!?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Metono1[mkd];3889681 напиша:
Има ли опција менаџерот да се игра online? ( Пр. Јас со моите другари од дома)
На старите менаџери можеше (јас имам играно) за овој немам пробано ама не би требало да неможе, еден треба само да биде креатор/сервер (најубаво тој со најдобар ПЦ) и треба само да ви ја даде неговата ип адреса и да се поврзете мрежно. Значи пак ќе напоменам така беше порано за овој неам поима дали е исто али можеш да пробаш така у нетворк

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Имам проблем со реализација !!! 15-20 удари кон гол 5 максимум завршуваат у рамки на гол , занчи максимум некогаш се по 2 или 3 . Чаре некој ?!?!?!?
Намали им шут од далеку.На тие што имаат 16+ long shots,стави им sometimes,на другиве rarely.
И во текот на натпреварот,во touchline instructions намести work ball into box.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ми се дешават повреди ненормално често. Моментално имам 7 првотимци повредени и тоа од минимум 2-3 недели до 2-3 месеци. Што е тоа? Бенитез синдром? :)
И што е најнелогично, Торес не спаѓа во повредените. Уствари едвај се повреди еднаш на 2-3 дена. Да не го урочам :).

Му се случува ли срањево на некој друг. Сега имам 7 првотимци повредени, и 2 суспендирани. Играм со Ливерпулот.

Kajgana Shop

На врв Bottom