тешко дека на менаџер ќе земиш играч со трампаЗначи менаџеров колку е глуп , немогуче е .
Играм со Интер , 3 сезона , и викам ќе го барам сеа да го купам Џузепе Роси од Виљареал . Им нудам 19 милиони евра + Ето и овие ме одбиваат и си викам кој ги ебе . После идам у оноа Backroom Advice и еден скаут ми вика да го купам Роси . Му праам scout на Роси , и у рипорт ми враќа овој дека можам да го добија за 11 милиони евра . Им нудам 10 милиони и ми го даваат , а предхотната понуда ми ја одбија еј , дебили
Па богами, Арсенал ја освои ПЛ првава сезона што ја поминав и тоа со еден пораз само, можам да кажам дека е пререалнаСпоред постигнатите голови на манчестер против Арсенал на твојот менаџер, гледам ... играва е повеќе од реална![]()
Ја со првотимците еве трета година не ми се пожалили ниту еден , а младинциве по 20 години се жалат ама кој ги еб.Че ми одговори некој на горенаведеното прашање ?
За што ви ставаат од дома интернет не знам....еј шо да прам со ова трејнинг ворклоад ? играчиве не ми се задоволни .. хелп?![]()
И ако си купувал нови играчи поготово што не го знаат јазикот, треба да почекаш да се вклопат, не се секирај, ќе се среди, нормално е тоаНе можам да мрднам од 18 место со Њукасл, не знам веќе колку тактики сменив, никако не ми иде. :nesvest: