Football Manager 2011

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Football, bloody hell :tv:

sotelashko

Гинеколог
Член од
1 ноември 2010
Мислења
32
Поени од реакции
18
еј шо да прам со ова трејнинг ворклоад ? играчиве не ми се задоволни .. хелп? :D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Значи менаџеров колку е глуп , немогуче е .
Играм со Интер , 3 сезона , и викам ќе го барам сеа да го купам Џузепе Роси од Виљареал . Им нудам 19 милиони евра + Ето и овие ме одбиваат и си викам кој ги ебе . После идам у оноа Backroom Advice и еден скаут ми вика да го купам Роси . Му праам scout на Роси , и у рипорт ми враќа овој дека можам да го добија за 11 милиони евра . Им нудам 10 милиони и ми го даваат , а предхотната понуда ми ја одбија еј , дебили

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Значи менаџеров колку е глуп , немогуче е .
Играм со Интер , 3 сезона , и викам ќе го барам сеа да го купам Џузепе Роси од Виљареал . Им нудам 19 милиони евра + Ето и овие ме одбиваат и си викам кој ги ебе . После идам у оноа Backroom Advice и еден скаут ми вика да го купам Роси . Му праам scout на Роси , и у рипорт ми враќа овој дека можам да го добија за 11 милиони евра . Им нудам 10 милиони и ми го даваат , а предхотната понуда ми ја одбија еј , дебили
тешко дека на менаџер ќе земиш играч со трампа :) ако сакаш давај ги ето милито пандев + 80 мил хахахах

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене па ми е чудно што засилувањата што тимовиве ги имаа летово, веќе на полусезона - март, април ги гледам ставени на трансфер листа. Зборувам за Кедира, Балотели, Кутињо...плус многу лесно на Арсенал им го собрав Вилшер :) , на минатите верзии таков hot prospect, играч од академија тешко дека можеше да земеш.

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Според постигнатите голови на манчестер против Арсенал на твојот менаџер, гледам ... играва е повеќе од реална :vozbud:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Според постигнатите голови на манчестер против Арсенал на твојот менаџер, гледам ... играва е повеќе од реална :vozbud:
Па богами, Арсенал ја освои ПЛ првава сезона што ја поминав и тоа со еден пораз само, можам да кажам дека е пререална :icon_lol:

sotelashko

Гинеколог
Член од
1 ноември 2010
Мислења
32
Поени од реакции
18
Че ми одговори некој на горенаведеното прашање ?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.886
Поени од реакции
11.602
Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Не можам да мрднам од 18 место со Њукасл, не знам веќе колку тактики сменив, никако не ми иде. :nesvest:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па не мењај нон стоп.Направи една,па фурај со неа 2/3 месеци.Таман почнвуаат да се навикнуваат на тактика,ти смениш друга.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не можам да мрднам од 18 место со Њукасл, не знам веќе колку тактики сменив, никако не ми иде. :nesvest:
И ако си купувал нови играчи поготово што не го знаат јазикот, треба да почекаш да се вклопат, не се секирај, ќе се среди, нормално е тоа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom