Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Cesar Azpilicueta

шашаво презиме, Азпиликета :wtf:
битно момакот е no.1 на играва!
зимајте го под итно во првите неколку сезони, после ќе ви го дрпнат, а и да остане не ви го даваат за испод 30-40 мил.

тоа што беше Серхио Р. на деветката, тоа е Аспиликета на десетката... Рафиња за стојкото неможе да му се фати.

Шо по ѓаволите се дешават со играва?

206o4fp.jpg

http://tinypic.com/view.php?pic=2yljs5y&s=5 ја со manchester city сум прилично успешен.

view.php

view.php

Многу касно си почнал со освојување на титули...јас истотака играм со Сити и уште втората сезона освоив двојна титула ( првенство и куп ) , а во УЕФА Лига за жал изгубив во финале и тоа од Тотенхем ( предходно во полуфинале го елиминирав Милан )...иначе првата сезона бев 5ти .

Ако може торент да ја download-ирам пошто веќе постоечкиот ме заебава нешто. Thank you! :)

Не можам да си најдам напаѓач за третата сезона со Њукасл. Левандовски го купив минатата година, ама е многу слаб, не можам позицијата да му ја погодам. Го пробав Poacher и Complete Forward, ама тешко со головите. За Paloschi ми прифатија 13 милиони ама он не сака да дојде, а за Солдадо немам пари затоа што го купив десниот бек од Осасуна. :toe:

Не можам да си најдам напаѓач за третата сезона со Њукасл. Левандовски го купив минатата година, ама е многу слаб, не можам позицијата да му ја погодам. Го пробав Poacher и Complete Forward, ама тешко со головите. За Paloschi ми прифатија 13 милиони ама он не сака да дојде, а за Солдадо немам пари затоа што го купив десниот бек од Осасуна. :toe:
Пробај Artem Milevskiy од Динамо Киев, одличен играч, и мислам дека може да се донесе за не многу висока цена.

Зошто не ми дава понуди за селектор на некоја репрезентација :toe:
Во играта изгледа нешто не штима кога се работи за селекторско место. И да има слободно место во некоја репрезентација, и да си најдобар менаџер пак нема да те примат. Ќе пишува дека ја примиле твојата апликација, но пак ништо.
Јас еднаш бев тренер со освоена домашна лига и ЛШ, аплицирав за селектор на Македонија, и не ме примија.
Совет- кога почнуваш менаџерска кариера, и кога го уредуваш твојот тренерски профил, стај се дека си бил International player, никако semi profesional ili amateur.

Инсталирајте си 10.3 пач,во врска со селектор на репрезентација.

Пробај Artem Milevskiy од Динамо Киев, одличен играч, и мислам дека може да се донесе за не многу висока цена.

Милевски ми е еден од омилените играчи на ФМ, многу често го купувам, па и овој пат понудив, за ефтино ми прифатија, ама он отиде во Астон Гила бидејќи беше првата сезона откако влегов во Премиер, а Вила играа во Европа! :tapp:

Еве и јас да напишам нешто за играва почнав со виљареал играв 3 сезони доста успешни земав куп на шпанија и уефа куп првата сезона 3 втората 3 и третата 2 и после манчестер ме побара како замена за фергусон па сеа играм со нив.
Пишете како да го играм хулк ја мислам комплете форвард ама не сум го играл до сега прв пат го купувам :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom