Football Manager 2010

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
Не можам да си најдам напаѓач за третата сезона со Њукасл. Левандовски го купив минатата година, ама е многу слаб, не можам позицијата да му ја погодам. Го пробав Poacher и Complete Forward, ама тешко со головите. За Paloschi ми прифатија 13 милиони ама он не сака да дојде, а за Солдадо немам пари затоа што го купив десниот бек од Осасуна. :toe:
Пробај земи го Romelu Lukaku од Андерлехт . Ама мислам дека нема да ти го дадат под 20 мил

Член од
11 април 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
играм со тотенхем 4 сезона
3-та сезона завршив 5 место и освојв уева куп и сеа ко почнав 4-та сезона парите за трансфери останаа исто онолку колку што имав ко ја завршив 3-та а парите за плати ми се во минус
Знае некој со е проблемот?

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Не можам да си најдам напаѓач за третата сезона со Њукасл. Левандовски го купив минатата година, ама е многу слаб, не можам позицијата да му ја погодам. Го пробав Poacher и Complete Forward, ама тешко со головите. За Paloschi ми прифатија 13 милиони ама он не сака да дојде, а за Солдадо немам пари затоа што го купив десниот бек од Осасуна. :toe:
Милевски од Динамо Киев
Бабакар од Фиорентина
Нецид од ЦСКА Москва
бтв дај му шанса на Левандовски, играм со Стоук и прилично солиден е кај мене, дава доста голови.

Член од
11 април 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
пробај го Jonathan Cristaldo

Член од
7 декември 2008
Мислења
31
Поени од реакции
0

Пробај го Robert Acquafresca(од Џенова), одличен е кога се заедно во напад со Alberto Poloshci

П.С. ама изгледа после првата сезона Acquafresca e многу скуп, нема да ти го дадат под 40 милиони )

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Фала на сите за предлозите, сигурно ќе купам некој па ќе пишам како е.
Инаку, третава сезона Левандовски добро ја почна, на 5 настапи 5 голови, па очекувам дека полека се воигрува и ќе почне да игра како што знае, а и оцените многу му рипнаа.
Лукаку си го купив, прилично ефтино, за 6.5 милиони фунти, а Potential има 193, а моментално Current ability му е 125. :vozbud:
Ама одма по доаѓањето ми се повреди на 3 недели, :tapp: ама очекувам по повредата да блесне.
Инаку како потпора го земав и тој младиот напаѓач од Данди, Грифитс, добар играч е, за 500.000 го купив.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Фала на сите за предлозите, сигурно ќе купам некој па ќе пишам како е.
Инаку, третава сезона Левандовски добро ја почна, на 5 настапи 5 голови, па очекувам дека полека се воигрува и ќе почне да игра како што знае, а и оцените многу му рипнаа.
Лукаку си го купив, прилично ефтино, за 6.5 милиони фунти, а Potential има 193, а моментално Current ability му е 125. :vozbud:
Ама одма по доаѓањето ми се повреди на 3 недели, :tapp: ама очекувам по повредата да блесне.
Инаку како потпора го земав и тој младиот напаѓач од Данди, Грифитс, добар играч е, за 500.000 го купив.
кај се гледа ова?:kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.586
Поени од реакции
14.387
кај се гледа ова?:kesa:
Со FM Genie Scout програмчето, го лоадираш сејвот, и потоа внесуваш име на играч, и ти пишува колку има потенцијал, и колку Current Ability.

Во 2014 година ми излезе еден реген со 198 потенцијал. :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Прв натпревар во Европа Лига:

Пато кај Тејлор во џеб! :vozbud:

Член од
11 април 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
играм со тотенхем 4 сезона
3-та сезона завршив 5 место и освојв уева куп и сеа ко почнав 4-та сезона парите за трансфери останаа исто онолку колку што имав ко ја завршив 3-та а парите за плати ми се во минус
Знае некој со е проблемот?
Знае некој што е проблемот????

M

marko 1996

Гостин
Со ова Genie Scout најдов еден бразилец 16 год. Potential ability 190 :nesvest:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.993
Поени од реакции
1.451
Не е интересно со Genie scout момци, пробајте без тоа да најдете таленти во италијанскa Ц2 лига :icon_lol:

Член од
11 април 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
почнав денеска со евертон и потрошив 35милиони за трансфери и буџетон за плати ми е во минус
и сега може тоа да е проблем за понатака?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
почнав денеска со евертон и потрошив 35милиони за трансфери и буџетон за плати ми е во минус
и сега може тоа да е проблем за понатака?
Кај ги најде бе 35 милиони ??? Ја едвај 10 милиони ископав.

Kajgana Shop

На врв Bottom