Football Manager 2010

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.759
Поени од реакции
1.042
[/B]
Има опција за ребаланс на буџетот..значи да го намалиш буџетот за плати и да го зголемиш за трансфери...но тоа не помага и баш многу бидејќи малце пари се во прашање...тоа можеш да го искористиш кога не ти стигаат малце пари за трансфер на некој играч...
Знам дека можи да се прави таков ребаланс на буџетот , но зголемувањето на парите за трансфер на овој начин е толку малку што не ни вреди да се прави...поарно е да имаш повеќе пари за плати отколку со ваков ребаланс да добиеш 300 000 или 400 000 евра.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
2015/2016 играм со Астон Вила, 3 титули во Англиско, 4 ФА куп, 3 карлинг, полуфинале ЛШ и титула во Европа лига:)

Гуркуф си гази у мој тим:)

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Најдобриот напагач што сум го имал досега на играта*Ѕверот* HULK

http://img716.imageshack.us/i/sasasam.jpg/

Ја како што знам од Агуеро боље напаѓач на играва нема овој си го праел со едитор гарант нема шанси да е волку добар:nenene: и баба ми знае да дава по 66 гола со едитор:pos::pos:

Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
Ја како што знам од Агуеро боље напаѓач на играва нема овој си го праел со едитор гарант нема шанси да е волку добар:nenene: и баба ми знае да дава по 66 гола со едитор:pos::pos:

Хаха немам коментар стварно,10 години го играм манаџерот и досега не сум го ни уклучил едиторот.Браво за тебе типче

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Шо кажа сеа... :тупаница:

Зашто да не може да е толку добар? Во Порто игра, во португалска лига, каде освен уште 1-2 екипи сите други се за нигде. Против тие екипи, ич не ме чуди што таков скор има со Хулк дечкото. Чим Диего кај мене во Јувентус даде 35 гола во една сезона (во сите натпреварувања) на позиција АМЦ и тоа, воопшто не ми е чудна ефикасноста на Хулк.

А иначе да, се сложувам со тоа дека Агуеро е еден од подобрите напаѓачи на играта, во ист кош со Руни, Пато, Ибра, Торес, Дрогба...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
За мене Квараљела е најдобриот. :)

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
дали има крак за да ја играм менаџеров без цд? и ако има може ли на пвт да ми прати некој линк?

фала однапред

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
dali moze da mi kazete kako da go simnam menagerot???i so mi e potrebno za da mozam da go instaliram???ne bev tuka 3 meseci i nemozam da go najdam od nikade menagerot a bolen sum po taa igra.fala vi odnapred

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240

Опасен е. Го купив од Пескара за 600.000 . Моментално ми даваат по 15 милиони ама не го продавам ќе грми . Ми беше 3 години на позајмица и сеа ќе ми игра прва

Kajgana Shop

На врв Bottom