Football Manager 2010

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.124
Поени од реакции
1.718
ЌЕ МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ КОЈ СТВАРНО ЗНАЕ ДА МИ ОБЈАСНИ ОКОЛУ ПАРИТЕ.

Значи играм со Баерн,ама имам голем проблем со парите за трансфери.Не сум мрднал поише од 15 мил.Многу се скржави.Пробував со платите да кратам и да продавам,ама тешко иде,пак слабо пари ми се вртат.

Ве молам за помош некој ако знае!!! Фала!
Освојувај лига и ЛШ, така се прават најмногу пари.Ако дотолку не те бива, еве ти на тацна

http://www.fmpundit.com/2010/strategy/5-alternative-ways-money-football-manager/

Иначе 2 недели неам пуштено ова, ептен ме мрзи да продужам а кај најинтересното сум :D

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
fala go simnav po4nav da go instaliram.go instalirav preku stream od internet i sea mi bara nekoj product code(invalid cd key) sto da napravam sea kaj da go najdam toa .ve molam za pomos
blagodaram odnapred
Инсталирај преку phone.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
fala go simnav po4nav da go instaliram.go instalirav preku stream od internet i sea mi bara nekoj product code(invalid cd key) sto da napravam sea kaj da go najdam toa .ve molam za pomos
blagodaram odnapred
не го инсталирај преку стреам,инсталирај го преку not stream и терај си,нема да ти бара никаков код,и за да ја играш играта секогаш треба да ти е уклучен image,зашто нема крак и мора да се игра така. позз

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Моментално играм со Атлетик Билбао, многу интересен тим со одлична историја, трансфер ембарго на играчи што не се баскијци, 2014 година сум, имам некои одлични регени, а до сега го освоив само Купот во 2013 портив Реал Мадрид.

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
mozi dosadern stanav ama ke ve zamolam uste ednas za pomos

go instalirav se managerot i go pustam i mi se pojavi ova:unable to find football menager 2010 disc,please make sure it is in the drive. sea sto treba da napravam????

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
mozi dosadern stanav ama ke ve zamolam uste ednas za pomos

go instalirav se managerot i go pustam i mi se pojavi ova:unable to find football menager 2010 disc,please make sure it is in the drive. sea sto treba da napravam????
Значи кога ке ја играш играта image-ot цело време треба да ти е уклучен,иначе нема да ти се пушти играта

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.527
2014 сезона со Кембриџ, успеав да стигнам до Премиер Лига. Ја завршив првата сезона, и завршив на 17 позиција, и најбитно од се ми беше да обезбедам опстанок, затоа што играв со скоро истите играчи со кои играв и во Чемпионшип дивизијата, и ретко се наоѓаше некој добар играч кој може да се купи, сите ми го одбиваа договорот, и не беа заинтересирани за преселба во мојот клуб. Земав некој 30 годишњаци за без пари, и со тие ја истерав цела сезона, и онаа цел, опстанок во Премиер Лига, ја остварив. Битката за опстанок ја водев со Виган, на три кола пред крајот тие имаа +5, но забележаа три порази, а јас три победи и успеав да ги надминам.

Сега ја почнувам втората сезона во Премиер Лигата, да се надеваме дека ќе биде поуспешна од оваа, ако ништо друго бар да се искачам до кај средина на табела.

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
go instalirav gotovo fala mnogu.
daj kazete nekoja dobra taktika so barcelona?

Kajgana Shop

На врв Bottom