Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
[/B]
Има опција за ребаланс на буџетот..значи да го намалиш буџетот за плати и да го зголемиш за трансфери...но тоа не помага и баш многу бидејќи малце пари се во прашање...тоа можеш да го искористиш кога не ти стигаат малце пари за трансфер на некој играч...

Знам дека можи да се прави таков ребаланс на буџетот , но зголемувањето на парите за трансфер на овој начин е толку малку што не ни вреди да се прави...поарно е да имаш повеќе пари за плати отколку со ваков ребаланс да добиеш 300 000 или 400 000 евра.

ikerdominguez.jpg

jaimegoni.jpg

luisunda.jpg

raulsesma.jpg

trajcespasovski.jpg

2015/2016 играм со Астон Вила, 3 титули во Англиско, 4 ФА куп, 3 карлинг, полуфинале ЛШ и титула во Европа лига:)

Гуркуф си гази у мој тим:)

Најдобриот напагач што сум го имал досега на играта*Ѕверот* HULK

http://img716.imageshack.us/i/sasasam.jpg/

74
74

Ја како што знам од Агуеро боље напаѓач на играва нема овој си го праел со едитор гарант нема шанси да е волку добар:nenene: и баба ми знае да дава по 66 гола со едитор:pos::pos:

Ја како што знам од Агуеро боље напаѓач на играва нема овој си го праел со едитор гарант нема шанси да е волку добар:nenene: и баба ми знае да дава по 66 гола со едитор:pos::pos:

Хаха немам коментар стварно,10 години го играм манаџерот и досега не сум го ни уклучил едиторот.Браво за тебе типче

Шо кажа сеа... :тупаница:

Зашто да не може да е толку добар? Во Порто игра, во португалска лига, каде освен уште 1-2 екипи сите други се за нигде. Против тие екипи, ич не ме чуди што таков скор има со Хулк дечкото. Чим Диего кај мене во Јувентус даде 35 гола во една сезона (во сите натпреварувања) на позиција АМЦ и тоа, воопшто не ми е чудна ефикасноста на Хулк.

А иначе да, се сложувам со тоа дека Агуеро е еден од подобрите напаѓачи на играта, во ист кош со Руни, Пато, Ибра, Торес, Дрогба...

дали има крак за да ја играм менаџеров без цд? и ако има може ли на пвт да ми прати некој линк?

фала однапред

dali moze da mi kazete kako da go simnam menagerot???i so mi e potrebno za da mozam da go instaliram???ne bev tuka 3 meseci i nemozam da go najdam od nikade menagerot a bolen sum po taa igra.fala vi odnapred

1e6uk9.jpg

Опасен е. Го купив од Пескара за 600.000 . Моментално ми даваат по 15 милиони ама не го продавам ќе грми . Ми беше 3 години на позајмица и сеа ќе ми игра прва

Некое free линкче смее или?:(
Кој има по ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom