- Член од
- 7 јули 2010
- Мислења
- 1.695
- Поени од реакции
- 828
Како е за послаби тимчиња од ранк на Парма итн?
Не сум пробал со Њукасл завршив прва сезона 3 ти a со Наполи освоив ЛШ во втората сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како е за послаби тимчиња од ранк на Парма итн?
Се знае што е јакото во играва. Земаш клуб во понизок ранг, почнуваш од нула се, воспоставуваш свој концепт во клубот, играчи, тренери, тактики и шибаш дури не освоиш ЛШ едно десетина пати. Тоа е тоа.Јас па секогаш сакам со некоја ваква тактика да го тестирам енџинот како реагира на разни тактики па да пробам моја да напрамНе ве разбирам која ви е поентата да ја играте играва, ако симнувате тактики од интернет? На што се сведува после вашиот успех кога освојувате титули? На кликање Continue?Се знае што е јакото во играва. Земаш клуб во понизок ранг, почнуваш од нула се, воспоставуваш свој концепт во клубот, играчи, тренери, тактики и шибаш дури не освоиш ЛШ едно десетина пати. Тоа е тоа.

На 15.3.2 најдобро се игра со 4-4-2Јас па секогаш сакам со некоја ваква тактика да го тестирам енџинот како реагира на разни тактики па да пробам моја да напрам![]()

Многу е глупа играва за да пробуваш така да играш, заебана е и треба да се окозиш да напраиш добитна тактика. Тапа е ептен и затоа никој не ја игра многу многу, или ја игра ради реда вака со готови формации колку да се тепа време.Не ве разбирам која ви е поентата да ја играте играва, ако симнувате тактики од интернет? На што се сведува после вашиот успех кога освојувате титули? На кликање Continue?Се знае што е јакото во играва. Земаш клуб во понизок ранг, почнуваш од нула се, воспоставуваш свој концепт во клубот, играчи, тренери, тактики и шибаш дури не освоиш ЛШ едно десетина пати. Тоа е тоа.
Како се праи скрин шот?

Види со каков статус ти е играчот со кој преговараш. Ако е hot prospect или backup, платата е многу ограничена за разлика од key player или first team.Имам мал проблем...Имам буџет за плати од 900к слободен, а кога ќе преговарам за договор со играч максимална сума за плата ми е 110 евра неделно. Досега не ми е случено ова.
Знaм зa тoa, јa игрaм веќе 10 гoд игрaвa. Прoблемoт е штo зa сите стaтуси мaксимумoт ми е 110 еу.Види со каков статус ти е играчот со кој преговараш. Ако е hot prospect или backup, платата е многу ограничена за разлика од key player или first team.
Пробај да не е нешто со adjust budgetЗнaм зa тoa, јa игрaм веќе 10 гoд игрaвa. Прoблемoт е штo зa сите стaтуси мaксимумoт ми е 110 еу.