FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Приметив на крајот.. снимката е само со еден човек, а девојката спомна They.
Ветува серијава. Многу.

Незнам за кај вас , но кај мене на крај од епизодата беше ова.

Го споделувам дека не секој торент е исти.
Али тој на камерата Г ман , 100 % сум сигурен дека е Чарли се познава (си го знајме).

Ако влета Чарли наш во приказнава ќе биде и тоа како подобрување, зошто многу од овие што ги прикажаа на почетокот ми изгледаат како потрошен материјал.

Некој ако има информација како помина епизодата кај публиката (гледаност и реакции и слично...) нека пише.
Чарли ќе глуми некојси лик по име Симон... еве некои велат дека тој е овој „будниов“ па ќе видиме наскоро :)

Што се однесува до реакцијата на публиката... На imdb.com го има ова Up 1,064% in popularity this week :raz: Па процентот не е мал, иако не мора да значи ништо :)

Чарли дефинитивно се појавува ама на 2.37 на видеото има нешто многу повозбудливо :pos2:

Патем, прееска заборавив за девојчето: I had a bad dream. I dreamed there were no more good days.

Гледам некои нови фаци на најавата за втора епизода. I Like It.

По ова што го видов на клипчево мислам дека ќе се борат против остварувањето на таквата иднина... посебно оние кои видоа лоши работи... И можеби Чарли беше „будниот“ но добро претпоставував дека и овој љубавникот од жена му на овој главниов (:pos:) е замешан во нешто :raz:

Интересно е што едни сакаат да им се случи иднината зошто видоа нешто подобро а некои не сакаат зошто им е полоша. А некои како засега мојот омилен лик кој уште го викам Сулу од Стар Трек зошто ме мрзи да отворам IMDB, не видоа ништо, што веројатно значи дека ќе ги нема по 6 месеци...

Odlicna prva epizoda spored prvava epizoda ke bide interesna serija za gledanje
Kiskino fala za tvojata recenzia toa me natera da dL i da ja gledam`

Изгледан пилот.
Не ме фасцинира тематиката, туку многуте ситници, убаво изрежирани, со смисла за хумор. Работено е на секој детал.

Се чека со нетрпение први за да се симне првата, втората епизода на први ќе може да се најде на нет? :)

Чарли ќе глуми некојси лик по име Симон... еве некои велат дека тој е овој „будниов“ па ќе видиме наскоро :)

Што се однесува до реакцијата на публиката... На imdb.com го има ова Up 1,064% in popularity this week :raz: Па процентот не е мал, иако не мора да значи ништо :)

Па според видеото и јас мислам дека е он..Останува да видиме..И дефинитивно еден од подобрите сериски филмови.Забележав дека од Лост има актери се надевам дека Бен пак ќе биде лошото момче..

Се чека со нетрпение први за да се симне првата, втората епизода на први ќе може да се најде на нет? :)

На 2-ри кај нас заради разлика во времето, па дури рипува па дури уплоадира па неколку факе ќе има и така :smir:

Добро, не завршува кога женската и кинезот ја гледат снимката, и цурата оди како.. yeah, who the hell is that, and why are they awake?

Оти јас никаде не го видов Чарли. Освен во промото на 2та епизода.

Денеска ја гледав серијава.Многу е закон,доста ветува.
Многу беше закон на крај кога ја видоа сликата со будниот
.Одвај ја чекам следната епизода.А инаку некој погоре праша колку ја гледале серијава.Сега видов на wikipedia 12 милиони.

На 2-ри кај нас заради разлика во времето, па дури рипува па дури уплоадира па неколку факе ќе има и така :smir:
Во петок, кај седум сабајле сигурно ќе ја има на Zamunda... и сигурно нема да биде fake!!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom