Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Не и фали ништо. Има вишок пластика у фацата у обид да не личи на жаба миксана со игуана.
Цело време им јадам гомна на другари дека Ема Стоун ми личи на жаба/вол ради воловскине очи и ме праат будала! Си викав: „Алас, ко што би рекол Ванлок, можда е до мене". Повеќе не се осеќам осамен во мојот естетски светоглед.

Цело време им јадам гомна на другари дека Ема Стоун ми личи на жаба/вол ради воловскине очи и ме праат будала! Си викав: „Алас, ко што би рекол Ванлок, можда е до мене". Повеќе не се осеќам осамен во мојот естетски светоглед.
А па од друга страна Ања Тејлор Џој ми е преубава и пресекси. :D

не е напраен за задржуење внимание и забава, ами за високи естетски доживљај, шабан еден! Те мразам, ради таквите како тебе светот страда и се надевам дека Ставро ќе ти пише од 3573234553-от акаунт колку си глуп и неписмен. Иди слушај турбо фолк у кафана со Сусаро и зборете како Синан е врвот на босанскиот синт сурф-турбофолк, додека ве снимаат и ве пуштаат на ТикТок како урлате.
Moже авторски права за овој дел?:D

Убаво го спомна Сусаро, имаше една приказна раскажувано за една пејачка што пеела у некоја биртија и како он цел живот ја барал неа иако идел и по симфонии, опери, пичкематерине бла бла.
Снимајте ми ја Жаки во Орхидеја и не лафи многу

Јас ќе ви пуштам од волшебната флејта некое клипче :pipi:

Последно уредено:
Тоа ќе ти обезбеди влез по автоматизам.
У Пролет (кај Железничка што беше) се иам два пути тепано за пичка. Сакам вип дрвена маса у кафана и поише сирење у шопската!

Прв меѓу еднаквите и единствен за кој нема да важат протоколите ќе биде Вардарски поради овој пост тука:

Дали како редовен посетител порано на Еспана(за жал не работи веќе отворија селски ноќен клуб Аломос) и Кај Беко имам загарантиран фри пас?
Со Еспана верувам си запознаен, а "Кај Беко" накратко е текстбук биртија, синтисајзер+пјевалка, ентериер од 1980 појачан со диско светла на моменти и на сето тоа додај 40+ изгризани мрсни бугарки/србинки кои шетаат од маса на маса и ти се нудат.
Еве доказ слика од ланското лето
1075403e11f34dd90d1837aeb50d8b67.jpg

Последно уредено:
Ете, се појавија сељаците и знаат што треба да одговорат. Кога викам јас има патерни на препознавање на луѓе Даркии и Асеко-Нееее, се е индивдуално и не треба да се генерализира.

Те НЕМАТ тебе тука, ова можит да е генерична слика од нет. Да приложиш како си сликан со Жика (чим си од Охрид не треба да ти објаснувам на кој Жика мислам) или евентуално со газдата од Арена, оној со репчето а горе ќељав.
Имам и неколку видеа за доказ :D Тој е Џепарот, баш така го опишале скопјани кога го пријавувале в полиција ќељав со репче :pos:
Слика со Жика тешко јбг не сум модел/старлета на 20-25 годишна возраст, ама се имам дружено и стојам добро со син му негов и од џепарот (моја мала се) па ако се прифаќа со нив.

Имаш право ептен забегавме оф топик нека се префрли дискусијава во соодветна тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom