Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цело време им јадам гомна на другари дека Ема Стоун ми личи на жаба/вол ради воловскине очи и ме праат будала! Си викав: „Алас, ко што би рекол Ванлок, можда е до мене". Повеќе не се осеќам осамен во мојот естетски светоглед.Не и фали ништо. Има вишок пластика у фацата у обид да не личи на жаба миксана со игуана.
А па од друга страна Ања Тејлор Џој ми е преубава и пресекси.Цело време им јадам гомна на другари дека Ема Стоун ми личи на жаба/вол ради воловскине очи и ме праат будала! Си викав: „Алас, ко што би рекол Ванлок, можда е до мене". Повеќе не се осеќам осамен во мојот естетски светоглед.
Moже авторски права за овој дел?не е напраен за задржуење внимание и забава, ами за високи естетски доживљај, шабан еден! Те мразам, ради таквите како тебе светот страда и се надевам дека Ставро ќе ти пише од 3573234553-от акаунт колку си глуп и неписмен. Иди слушај турбо фолк у кафана со Сусаро и зборете како Синан е врвот на босанскиот синт сурф-турбофолк, додека ве снимаат и ве пуштаат на ТикТок како урлате.
3 долари ми е цената за толкав текст. Сметка у пп!Moже авторски права за овој дел?![]()
Снимајте ми ја Жаки во Орхидеја и не лафи многуУбаво го спомна Сусаро, имаше една приказна раскажувано за една пејачка што пеела у некоја биртија и како он цел живот ја барал неа иако идел и по симфонии, опери, пичкематерине бла бла.
Иам и слика, ќе ја најдам и ќе ти ја пратам како доказ.
У Пролет (кај Железничка што беше) се иам два пути тепано за пичка. Сакам вип дрвена маса у кафана и поише сирење у шопската!Тоа ќе ти обезбеди влез по автоматизам.
Прв меѓу еднаквите и единствен за кој нема да важат протоколите ќе биде Вардарски поради овој пост тука:
Ова сеа е месара.а го опишат ентериерот на клуб Милениум Белимбегово
А ова е кладилница Копачка.клуб Рицар трговскиот во Лисиче
Имам и неколку видеа за доказТе НЕМАТ тебе тука, ова можит да е генерична слика од нет. Да приложиш како си сликан со Жика (чим си од Охрид не треба да ти објаснувам на кој Жика мислам) или евентуално со газдата од Арена, оној со репчето а горе ќељав.
Имаш право ептен забегавме оф топик нека се префрли дискусијава во соодветна тема.го тупите
одамна го неам дрвено