Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување

Инструкции:

1. Притисни пауза на 1:04
2. Сврти го телефонот/лаптопот/мониторот 90 степени десно
3. Употреби малку
crab-slant-stainless-steel-tweezers.jpg

4. Перфекција

Оф топик. Глуп виц кој сепак остана актуелен дури и после 25 години:

Двајца шпoнци, втора генерација во Америка.

-Мерџааааааааааааан!!!!!!
-Чкааааааааааааа?????!!!!!
-Лук ет мај фризур лајк Брендон Волш!!!
Само нечурал бато, совршена е природна. Двои од инстаграм моделиве со 5 кила шминка на нив

Не и фали ништо. Има вишок пластика у фацата у обид да не личи на жаба миксана со игуана.
Цело време им јадам гомна на другари дека Ема Стоун ми личи на жаба/вол ради воловскине очи и ме праат будала! Си викав: „Алас, ко што би рекол Ванлок, можда е до мене". Повеќе не се осеќам осамен во мојот естетски светоглед.

Цело време им јадам гомна на другари дека Ема Стоун ми личи на жаба/вол ради воловскине очи и ме праат будала! Си викав: „Алас, ко што би рекол Ванлок, можда е до мене". Повеќе не се осеќам осамен во мојот естетски светоглед.
А па од друга страна Ања Тејлор Џој ми е преубава и пресекси. :D

не е напраен за задржуење внимание и забава, ами за високи естетски доживљај, шабан еден! Те мразам, ради таквите како тебе светот страда и се надевам дека Ставро ќе ти пише од 3573234553-от акаунт колку си глуп и неписмен. Иди слушај турбо фолк у кафана со Сусаро и зборете како Синан е врвот на босанскиот синт сурф-турбофолк, додека ве снимаат и ве пуштаат на ТикТок како урлате.
Moже авторски права за овој дел?:D

Убаво го спомна Сусаро, имаше една приказна раскажувано за една пејачка што пеела у некоја биртија и како он цел живот ја барал неа иако идел и по симфонии, опери, пичкематерине бла бла.
Снимајте ми ја Жаки во Орхидеја и не лафи многу

Јас ќе ви пуштам од волшебната флејта некое клипче :pipi:

Последно уредено:
Тоа ќе ти обезбеди влез по автоматизам.
У Пролет (кај Железничка што беше) се иам два пути тепано за пичка. Сакам вип дрвена маса у кафана и поише сирење у шопската!

Прв меѓу еднаквите и единствен за кој нема да важат протоколите ќе биде Вардарски поради овој пост тука:

Дали како редовен посетител порано на Еспана(за жал не работи веќе отворија селски ноќен клуб Аломос) и Кај Беко имам загарантиран фри пас?
Со Еспана верувам си запознаен, а "Кај Беко" накратко е текстбук биртија, синтисајзер+пјевалка, ентериер од 1980 појачан со диско светла на моменти и на сето тоа додај 40+ изгризани мрсни бугарки/србинки кои шетаат од маса на маса и ти се нудат.
Еве доказ слика од ланското лето
1075403e11f34dd90d1837aeb50d8b67.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom