Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Многу лоши се снимките на Inherent Vice, Into the Woods, American Sniper, така да може ќе почекам за првиот и третиот филм, а Шумата ќе го гледам неделава во кино. Вечерва Taken 3, гилти плежр :)

После пауза од една недела ги гледаш I Origins и Boyhood. :bravobe: 10-ки од мене, без двоумење.

@Io Sono Interista
Со Рејдиохед ќе вадиш лајкови ? Бендот не е за сите, како што некои филмови не се за сите.

п.с. Кај е Плух ?

Ја не знам како може човек да ги сака и Radiohead и Boyhood истовремено и со тие куршуми сакав да ги пукам њот и турвиор... ај друг пат :)

Има нешто хипстерско во Интериста шо го тера вака да води инает :D
Boyhood е уствари понежна варијанта на Редиохед. Онака депре животче, полека, лагано, да се развива. Кога стана емо уствари се огледа на Џони од бендот, зато и таква косица.
Инаку во продолжената верзија, на крајот од филмот слуша Редиохед во собата со другарите.

Има нешто хипстерско во Интериста шо го тера вака да води инает :D
Boyhood е уствари понежна варијанта на Редиохед. Онака депре животче, полека, лагано, да се развива. Кога стана емо уствари се огледа на Џони од бендот, зато и таква косица.
Инаку во продолжената верзија, на крајот од филмот слуша Редиохед во собата со другарите.
Да бе, тури Колдплеј на почетокот и Рејдиохед на крајот и ете ти филм. Уствари вие Рејдиохедонистите што би рекол Форест се палевте на „посериозни теми“. Нели ти го хејташе Бон Џови затоа што пее несериозни песни, девојки, љубов, воа ноа... а сега види го малиов во Boyhood бе, пораснал, па и девојка си фатил, па раскинал...види види пак запозна девојка, хепиенд, :vozbud:.

Двојни стандарди.[DOUBLEPOST=1421025616][/DOUBLEPOST]
Ti si cuden covek, go velicis I Origins a go hejtas Boyhood... pa bombasticniot poise razbira vise.
Si otkazal breaking bad oti ne ti bila ubava, a gledas Continuum.
Po celi meseci se raspavas za sequel a za toa vreme SFU ke izgledase.
Go falis Another Earth ama krajot na Lost ti bil tapa?
Cuden covek.

Ama pak te sakame. <3
- За Boyhood имам друштво што не го виде тоа што не постоеше за да се види. За I Origins сеуште ти прават колективно букаке. Па сега ти види.
- Преку Тасета со SFU и BB.
- Another Earth има врска со LOST колку ти што имаш врска од независни филмови.

Чоек.
Чуден Чоек. Без В.

<3

Не сте се заебавале за I Origins воопшто, стварно искина филмов...
Паралелата помеѓу науката и ''над природното" е предобро прикажана и покажува всушност како може да биде поврзано.
Одличен.

Океј...сум негде до 25минута на I Origins, ако филмов не нешто како K Pax, толку ќе ме изнервира 1 од 10 ќе му дадам :D

Океј...сум негде до 25минута на I Origins, ако филмов не нешто како K Pax, толку ќе ме изнервира 1 од 10 ќе му дадам :D
А гледам и сконцентриран си. Пиши како е после 1 саат, кој води?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom