џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.483
- Поени од реакции
- 25.486
Рики, јас тргнав од твојот пост каде си кажа тоа што го кажа. Кој друг да го напишеше тоа јас пак ќе му реплицирав. 8 години сум на форум и само на еден член му имам речено дека е глуп кога се каравме за Mystic River, пред 5 години. Тогаш ми беше и последната сериозна расправија за филм. Така да, околу тој дел дека те правам глуп... далеку.Добро, ја не мислев така и критиката ми е кон филмот, но и кон луѓето, не го кријам тоа. Не е навреда во никој случај, туку мое мислење кое не планирам пак да го образложувам. Ако си се навредил, прости, ете ќе се потрудам у иднина да не давам такви коментари. Не ми се допадна ни ти што со секој пост пробуваш да ме направиш глуп, кога ја воопшто немам таква намера.

Океј е, еве Драгонскај се изнаплака погоре а неколку пати кога сум го спомнал Линч, од околу и суптилно ме избрецал со слични реченици како таа погоре па никому ништо. Сега цел реферат напиша како не му е гајле и не ни читал за што и кој филм зборувам и пази - му е гајле за моето мислење. Индепендент Наполеон Дајнамајт.
Битно се вметна со реченицата да каже дека е дебилно да сакаш нешто што не разбираш.Едит - да знаев дека ќе ми требаат 10 риплаеви за еден филм немаше да пишам in the first place. Не можам ко вот и Ио на долги стази ко приквел сиквел.