Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ako si trosel 1800kw mesecno skapa , a sega trosis 1000kw , razlikata e 800kw vo 4-ta grupa, mnogu prosto.
Сигурно не трошиш 1800kw во Август.... тоа може Декември до Февруари..... 3 месеца макс 4 годишно... а не сите 12 за да удриш онака кутурица математика.
Башка на појаки зими веројатно и нема да ти биде заштедата 800kw...
Ај да не ти рушам поќе филм....

Сигурно не трошиш 1800kw во Август.... тоа може Декември до Февруари..... 3 месеца макс 4 годишно... а не сите 12 за да удриш онака кутурица математика.
Башка на појаки зими веројатно и нема да ти биде заштедата 800kw...
Ај да не ти рушам поќе филм....
Ponekogas si epten ubeden vo nesto sto ne e taka, a bazenot na sto se gree…. sam od sebe? Koga ti kazuva nekoj deka e taka , razberi deka e taka, ne si sekogas ti prav.
Kombinacija toplinska,fotovoltaik i baterii e super kombinacija, i isplatliva investicija.

Ептен feel good филмче. Ми евоцира спомени од детството, иако дејствието е некаде крај на 60-ти. Ја имаа онаа детска наивност, во тие детски игри и чекање пред телевизор на омилените серии и филмови.
Топла препорака.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Премиерата на Малата сирена, викендов, во Кина, заработила, $13.000.

Кинескиот постер за филмот, каде Дизни со сите напори направиле главната актерка да биде што побела :LOL:

FwqjR67WIAIK3MD

Дизни и Индиана Џоунс го уби. Не знам што е причинава, но ривјуава многу ми се поделени. Ќе видиме публиката како ќе го бендиса.

Прегледај го приврзокот 379829
Не ги разбирам.

Наводно, интерно наративот, помеѓу Кенеди и Ајгер, бил дека филмов мора да успее. Ајгер наводно немало да толерира повеќе неуспеси на бокс офис, пошто Дизни сега е во период, во кој како никад у нивна историја се во гомна. До гуша. Намалија 7000 вработени, акциите им паднаа двоцифрено, изгубија 4-5 милиони претплатници на Дизни Плас, Стар Варс хотелот се затвори, само една година од отварање и да не набројувам...

Ова морало да успее.

И сега кога мора да успее, ај пак што и даваат предност на идеолошката премиса пред занатските вредности на филмографијата, пред реалноста на пазарот, пред здравиот разум... него, таков, каков што е, филмов го ставаат у Кан, месец дена пред премиера. Really? У Кан пред тие дигнати носови и умислени авторитети?
И што очекуваа они? Тие да го видат и да лажат дека е добар?
Како замислуваат еден комерцијален холивудски проект, уметнички усран со стандардните woke шаблони, да се снајде помеѓу кански филмови?

Практично, ја усраа премиерата, со тоа што го прикажаа у Кан, а таму нема толку купени рецезенти, како по access media во САД. Логично е многумина од нив да го кажат тоа што го гледаат.

Последно уредено:
Се слагам за Момоа и нему сличните профили, па и за оној Дејв Батиста - една до две гримаси и тоа е она што се очекува од нив. На Момоа му се посреќи да има и водечка улога дури.

Киану е „жртва“ на меме/редит културата која претходно го имаше на тапет Том Круз, а сега него. Сосема достоен актер е.

Се слагам за Момоа и нему сличните профили, па и за оној Дејв Батиста - една до две гримаси и тоа е она што се очекува од нив. На Момоа му се посреќи да има и водечка улога дури.

Киану е „жртва“ на меме/редит културата која претходно го имаше на тапет Том Круз, а сега него. Сосема достоен актер е.
Јас како што знам меме културата го величи Киану, го прават бог на глумата. Според мене онака е, просек, иако немам гледано многу филмови со него.

Еј на Батиста многу актери можат да му завидат и љубоморат бидејќи има работено со многу етаблирани режисери на денешницава.
Беше негативец на 007 во Спектра на Сам Мендез,соработка со Русо Браќата,Таика Ватити и Џејмс Гун,Зак Снајдер му даде главна улога во Армија на мртвите,соработка со Денис Вилнев на три проекти,играше во филм на Рајан Џонсон и М. Нијт Шајмалан.

има работено со многу етаблирани режисери на денешницава.
Беше негативец на 007 во Спектра на Сам Мендез,соработка со Русо Браќата,Таика Ватити и Џејмс Гун,Зак Снајдер му даде главна улога во Армија на мртвите,соработка со Денис Вилнев на три проекти,играше во филм на Рајан Џонсон и М. Нијт Шајмалан.
дека е добар глумец тоа, или поради уникатниот физикус го зимаат?

Скорсезе направил некој воукерски филм. Со индијанци, некако нема прича од ова што го имам видено у трејлеров освен убивање индијанци. Исто ко оној Опенхајмер.

Јајцата јапонски јаболка со тој Вин Дизел и тие фаст енд фјуриус филмовите.

Во Титаник да глумеа бродот ќе го спасеа од тонење, ебате глупата франшиза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom