Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Поприлично е активен за овие работи, одамна.
Знам, ама обрати внимание на речникот. Политичарот што му го доставил текстот барем да обрател внимание текстот да изгледа како да го напишал актер кој разбира згора-згора и е малку загрижен. Urging the FBiH House of People... мали ај гледај си тоа јахтата?

Секако дека ќе ја спаси планетата рандом актер со постот на Фејсбук. Ова е политика, се крева прашина преку јавни личности за потоа да ги стегнат преку амбасадата таму. Не верувам да има ПР служба туку политичари му ги праќаат работиве, негово е само да објави.

Ова е политика, се крева прашина преку јавни личности за потоа да ги стегнат преку амбасадата таму. Не верувам да има ПР служба туку политичари му ги праќаат работиве, негово е само да објави.
Има основано фондација он, уште во 1998. Цела организација која се грижи за овие мислења што ги споделува. Нема врска политиката тука, и не е он рандом актер преку кој се споделува политичко мислење. Ако се сеќавате, дури и неговиот Oscar speech во 2016 беше про-save-the-planet. А и самиот е доста упатен во ваквите приказни, верувам. Еве, ѕирни тука: https://www.leonardodicaprio.org/

Доволен е thumbnail-ot што го видов, за да не го ни гледам филмот. :D :D

Најдосаден селебрити што користи социјални мрежи.
Е да, за разлика од сите корејци од режисер до брат на стажист што ти се заследени. Прилично високи ти се принципите за интересни селебрити.

Е да, за разлика од сите корејци од режисер до брат на стажист што ти се заследени. Прилично високи ти се принципите за интересни селебрити.
Само мачиња корејски иам заследено и тие од време на време знаат да ме потсетат што значи нежност и топлина, за разлика од шумите, кртовите, ракуните и ѓубрето у вода на Ди Каприо. :kafence: .. ама затоа ова болдираново ми го нуди девојка му, Камила. :love:

Па, во оваа тема и ова е kinda оф топик :D
Синовец, последен долгометражен филм ми е твојот боливудски.

Се заблејав у серии и филмовите ги баталив. Се надевам Enter the Void ќе ме дигне од филмскиот понор во кој паднав. Или уште повеќе ќе ми изгуби желба за филм, како што ми изгледа на прв поглед.

Него се спремам психички да ги густирам филмовиве на Вонг Кар Ваи.
'Chungking' и 'In the mood for love' ептен ме бендисаа, ако и другиве му се вакви романтики, душевно ќе ме оболи човеков, али ако...

'In the mood for love' ептен ме бендисаа
Мех, преценет. Глупи демек скромни интриги меѓу парови.
Ја имав големи очекувања за филмот, се разочарав. Мадона го има спомнато ко најбоље филм според нејзе, ако не се лажам.

1624368785468.png
Браво, успеа да ставиш линк на кој кога ќе му кликнеш плеј почнува од претпоследна секунда.
Потсвесно изгледа, не сакаш да го гледаме :D

Последно уредено:
@Acid мала корекција, не се работи за трејлер на трето продолжение на Suicide Squad, туку за трет трејлер на The Suicide Squad, народски познат и како Suicide Squad 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom