Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш се двоумев помеѓу Hoosiers и Blue ChipsА у бонус што филмови ќе (б)идат?
Ако има едно место таму за У Змајевом Гнезду(пошто е типичен карате/акција, помалку и крими; кога ќе почне Брус да ги тамани со нончаки, нема тука спорт драма :p), да иде таму, а наместо него у спортска драма, штознам, The Wrestler/ He Got Game / Blue Chips...? Не ми текнува на други сега...
Jacob's Ladder е ставен во бонусот. Таму одат филмови што не сме успеале да ги ставиме во жанровите во кои припаѓаат поради жестока конкуренција. Ама ќе биде и тој...Без Jacob's Ladder во некоја од листиве би бил разочаранДобро е Терминатор што е ставен иначе ќе организирав ЈАС протести против кајгана
![]()
Да да. Сега ќе ја ставам таа листа, готова е.Кои филмови се планираат за во Comedy категоријата? MP Life of Brian...Други?
Иосоно погоре спомна каков ни беше начинот на гласање. Јас го имав во мојата листа Sweeney Todd, ама предност добија тие што имаа по 2 гласа, така да... со тешко срце мораше да се исфрли. Инаку ако почневме да се напрегаме околу филмови никогаш ништо не ќе направевме.The Holy Grail мене ми е посмешен, али иди кажи му на Иосоно..
Него, многу се ограничувате на старо. Као само они се добри и вредни за гледање. Пример требало да се испоштова Tim Burton како еден од попознатите режисери, Depp и Bonham Carter со Sweeney Todd во musicals. Јес да само 5 иам изгледано од предлозите..
многу се ограничувате на старо
Најдобрата кратка рецензија досега...кога само ќе ми текне какви идиоти бевме ние што пишувавме рецензии, кога сите важни работи се содржат во трејлерот...way to go dude!
Here DummyНеколку страни читам зборувате за некои листи на филмови кои се најдобри, но кај ви се тие листи на која страна или на друго место се?![]()
Да бе кратка, 2:33 траеНајдобрата кратка рецензија досега...кога само ќе ми текне какви идиоти бевме ние што пишувавме рецензии, кога сите важни работи се содржат во трејлерот...way to go dude!
Мислам дека модераторите, посебно Иосоно, ќе бидат презадоволни од ваквата иновативност на членовите на форумов![]()