- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.367
- Поени од реакции
- 15.669
251,45На 251?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
251,45На 251?![]()
На 251?![]()
Ако го ставиме Гол Пиштол 2.5 можам да дојдам блиску до тоа251,45
10. Mulholland Drive
![]()
Кој друг ако не овој филм да го оставиме за самиот крај на листава. Неприфаќан од многу луѓе, обожаван од уште толку, трилер/мистерија која до ден денес не е отклучена. Ако за Мементо сте се умориле и сте мислеле 3 дена, јас за овој филм сум се мислел 3 години. Иако нема да ви изгледа возбудлив на почетокот, нема да ви изгледа како и останатите филмови, запомнете си дека станува збор за режисер кој е понапред едно 300 години од другите и е енигма сигурно и за неговите дома, а не пак за нас обичните филмомани. Да не должам многу, има еден коментар на имдб “love lynch, or hate lynch, admit he's a master”![]()
Тоа е затоа што џимеј го пишуваше :pОва исто како Џимеј да го пишувал![]()
Премногу субјективност, не го оставајте така сам да пишува (се шалам)Тоа е затоа што џимеј го пишуваше :p
Нема, филмови сме изгледале по неколку илјади, а серии лично јас имам гледано 20-30, онака од памет. Така да би било многу тешко да направиме некоја листа која ќе личи на нешто.Има шанси да направите за серии вакви листи?
Нема, филмови сме изгледале по неколку илјади, а серии лично јас имам гледано 20-30, онака од памет. Така да би било многу тешко да направиме некоја листа која ќе личи на нешто.
Тууу, и имдб нема листа на серии, па реков ќе бидеме први![]()
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla најдобрата серија на сите времиња LOST, bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla.
хахахахаххаахахахаха,како iosono го прочита мислењето на талахаси
патем фала талахаси, не сум го знаел тоа, кул ствар
За Животот е убав имате десеткаПатем, листата за Светска Кинематографија е објавена, жалбите и поплаките утре ќе ги читам![]()