Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
А у бонус што филмови ќе (б)идат?
Ако има едно место таму за У Змајевом Гнезду :D(пошто е типичен карате/акција, помалку и крими; кога ќе почне Брус да ги тамани со нончаки, нема тука спорт драма :p), да иде таму, а наместо него у спортска драма, штознам, The Wrestler/ He Got Game / Blue Chips...? Не ми текнува на други сега...

А у бонус што филмови ќе (б)идат?
Ако има едно место таму за У Змајевом Гнезду :D(пошто е типичен карате/акција, помалку и крими; кога ќе почне Брус да ги тамани со нончаки, нема тука спорт драма :p), да иде таму, а наместо него у спортска драма, штознам, The Wrestler/ He Got Game / Blue Chips...? Не ми текнува на други сега...
Баш се двоумев помеѓу Hoosiers и Blue Chips :) Работата е да не дуплираме. После ќе се јави некој ќе праша: а зошто Coach Carter го нема :) Иначе за спорт/драма кандидати има колку сакаш. The Mighty Ducks, Victory, неколку филма со рагби, Tin Cup не знам дали го ставивме... има уште доста и секој од нив може да влезе...

Без Jacob's Ladder во некоја од листиве би бил разочаран :) Добро е Терминатор што е ставен иначе ќе организирав ЈАС протести против кајгана :D

Без Jacob's Ladder во некоја од листиве би бил разочаран :) Добро е Терминатор што е ставен иначе ќе организирав ЈАС протести против кајгана :D
Jacob's Ladder е ставен во бонусот. Таму одат филмови што не сме успеале да ги ставиме во жанровите во кои припаѓаат поради жестока конкуренција. Ама ќе биде и тој... :)

Кои филмови се планираат за во Comedy категоријата? MP Life of Brian...Други?

The Holy Grail мене ми е посмешен, али иди кажи му на Иосоно.. :)

Него, многу се ограничувате на старо. Као само они се добри и вредни за гледање. Пример требало да се испоштова Tim Burton како еден од попознатите режисери, Depp и Bonham Carter со Sweeney Todd во musicals. Јес да само 5 иам изгледано од предлозите..

The Holy Grail мене ми е посмешен, али иди кажи му на Иосоно.. :)

Него, многу се ограничувате на старо. Као само они се добри и вредни за гледање. Пример требало да се испоштова Tim Burton како еден од попознатите режисери, Depp и Bonham Carter со Sweeney Todd во musicals. Јес да само 5 иам изгледано од предлозите..
Иосоно погоре спомна каков ни беше начинот на гласање. Јас го имав во мојата листа Sweeney Todd, ама предност добија тие што имаа по 2 гласа, така да... со тешко срце мораше да се исфрли. Инаку ако почневме да се напрегаме околу филмови никогаш ништо не ќе направевме.
Ама тука е Бонус листата од 20 филма во која имаме околу 10тина за другите се уште дискутираме. И Sweeney Todd можеби ќе влезе тука, има време, таа за на крај ја чуваме. Иначе овие што сега ги редиме се одбрани одамна, листата е направена, само треба текст, слика, линк... тоа одзема време, а ние за жал во последно имаме многу малку слободно. Јебига, кој со работа, кој со испитна сесија... ама гледаме да постигниме. :)

Сега е: „оној со белата коса што умре“ :D
многу се ограничувате на старо

Каде се новите комедии? Get him to the greek барем мене многу ми се допадна. Немора тој филм да се додаде, по ваш избор барем една нова комедија да ставевте :)

Римејк и на Футлуз ќе прават. Значи стварно се без идеа Холивуд.

Неколку страни читам зборувате за некои листи на филмови кои се најдобри, но кај ви се тие листи на која страна или на друго место се? :)

Најдобрата кратка рецензија досега...кога само ќе ми текне какви идиоти бевме ние што пишувавме рецензии, кога сите важни работи се содржат во трејлерот...way to go dude!
Мислам дека модераторите, посебно Иосоно, ќе бидат презадоволни од ваквата иновативност на членовите на форумов :)

Неколку страни читам зборувате за некои листи на филмови кои се најдобри, но кај ви се тие листи на која страна или на друго место се? :)
Here Dummy
--- надополнето: Jun 23, 2011 7:04 PM ---
Најдобрата кратка рецензија досега...кога само ќе ми текне какви идиоти бевме ние што пишувавме рецензии, кога сите важни работи се содржат во трејлерот...way to go dude!
Мислам дека модераторите, посебно Иосоно, ќе бидат презадоволни од ваквата иновативност на членовите на форумов :)
Да бе кратка, 2:33 трае :)

Знаев дека е тука некаде и дека сум доволно слеп за да не ја видам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom