wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.985
- Поени од реакции
- 34.941
Го гледаше некој Тhe Life of Chuck?
Добар е, ми легна онака.
Ванила е малку, но во ред.
Некогаш тоа е сосема доволно.
За мене не е ни 8, но доста блиску.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледаше некој Тhe Life of Chuck?
Добар е, ми легна онака.
Ванила е малку, но во ред.
Некогаш тоа е сосема доволно.
За мене не е ни 8, но доста блиску.
Книгата ми е на полица, филмот не ми е симнат. Што да правам прво? Ако има некаков surprise фактор, би го гледал филмот. Книгата е мала, 4 приказни има во неа, Life of Chuck е една од нив.Го гледаше некој Тhe Life of Chuck?
Добар е, ми легна онака.
Не ни знаев дека ја има како книга искрено, така да тука не ме барај за советКнигата ми е на полица, филмот не ми е симнат. Што да правам прво? Ако има некаков surprise фактор, би го гледал филмот. Книгата е мала, 4 приказни има во неа, Life of Chuck е една од нив.

Нешто ситно така по малце колку да се рече.со по некоја уфрлена емоција
А зошто би приметил? Само на постерот го има, и на крај штом ќе почнат кредитсот, веднаш по режија.Не ни знаев дека ја има како книга искрено
Новиот Final Destination е добар, Companion ми беше интересен, Gorge со Ања Тејлор Џои не беше лош, новиот Гол Пиштол и тоа. Друго и јас немам ништо гледано, генерално слаба година за филмови.Кои се најдобрите филмови од 2025 до сега што сте ги гледале? Немам гледано буквално ништо ново, па да надоместам. Предлози?
Тапа година за добри филмови.Кои се најдобрите филмови од 2025 до сега што сте ги гледале? Немам гледано буквално ништо ново, па да надоместам. Предлози?
WeaponsКои се најдобрите филмови од 2025 до сега што сте ги гледале? Немам гледано буквално ништо ново, па да надоместам. Предлози?
Дој на IRC.А друго прашање: кој има Secret Cinema? Не можам да се најавам. И кај вас го има истиот проблем или да не ме имаат кикнато од тракерот?
Добар.Predator killer of killers