- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.416
- Поени од реакции
- 10.753
Papillon и Sleepers гледани. Другиве ќе се гледаат.види Hero, Tootsie, Hook,Sleepers, Outbreak i Papillon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Papillon и Sleepers гледани. Другиве ќе се гледаат.види Hero, Tootsie, Hook,Sleepers, Outbreak i Papillon
Треба да се одвикнеш од BSPlayer затоа што долго време е инфериорен. Користи си MPC, навикни се, или навикни се да ги користиш другите супериорни плеери како PotPlayer или mpv.Зошто на BSPlayer ми сецка филм а на MPC не?
Мислев до филмот е па пробав други филмови и пак исто, освен кај 1-2 филмови немаше сецкање

Симнете си K-Lite Codec. Ги има сите можни кодеци и исто плеер што врти све.
VLC?
Ne se sekjavam da sum imal problem.

Ne e dobro vekje VLC? Ne sum upaten mada sve gledam preku Stremio pa mi e seednoЕксплорерот се уште во 2005-та?![]()

Не си имал лош предлог за филм. Одличен филм, една сцена од вчера ја мислам.Red Rooms AKA Les chambres rouges (2023) (2h)
Прегледај го приврзокот 454937
Канадски филм, а зборат на тој „канадско-францускиот“ јазик.
Филмов ми беше предобар. Особено добар ќе им биде на оние што се запознаени со „тајните ходници“ на интернетот, а ќе им отвори една нова перспектива на оние кои не се.
Ова е еден психолошки „хорор“ а зошто хорор е ставено во наводници ќе ви стане јасно откако ќе го изгледате. А може и да не ви стане. Станува збор за судење во кое човек е осуден за убиство на три малолетни девојчиња притоа снимајќи ги убиствата за потоа видеата да ги продава на dark web. На судењето може да присуствува и обична раја. Токму една од нив е нашата главна јунакиња, Кели Ен, која ќе запознае една другарка сосема поразлична од неа.
Не би откривал повеќе. Она што ме hook-на за филмот е секако тематиката поврзана со ходниците на интернетот, лајфстајлот и познавањата на Кели Ен и секако неизвесноста. Ама не за тоа како ќе заврши судењето и дали е виновен или не типов. Туку друго нешто. Сметам дека никој не би можел да предвиди што 100% ќе се случи.
9/10

Фала ти што го изгледа и баш ми е мило што ти се допадна!Не си имал лош предлог за филм. Одличен филм, една сцена од вчера ја мислам.![]()
ДаГо гледаше некој Тhe Life of Chuck?
Добар е, ми легна онака.
Прегледај го приврзокот 452413
The Life of Chuck е брилијантен филм. Многу ми се допадна. Не знам како може од сите тие (а многу сте) што ве имам на Letterboxd само @123456 да го гледал. Не знам што чекате. Не знам што ви е. Ало. Палете го вечерва. Излезе и во 4K HDR 10+ LGBTQIAAA
Ми даде vibes на Don't Look Up ама сепак ми е доста подобар. Поделен е во три акта што ги гледаме по обратен хронолошки редослед. Тешко е малку да се каже за што станува збор но еве нека биде дека е „крајот на светот“ и... па, животот на Чак
Базиран е на кратка приказна од Стивен Кинг.
Уживав во скоро секоја секунда од филмот, веднаш те зграпчува и ти држи внимание. Не го паузирав ниту еднаш да ѕирнам во телефон. Дијалозите се одлични, нарацијата е перфектна, и со сите депресивни точки што ги има, сепак е убав, преубав филм.
Math vs art. Life is tragic. I am wonderful. I contain multitudes.